Tuvalet kağıdında rekor indirim! CarrefourSA'dan 90 TL'lik indirim geldi: İndirimli fiyatını gören 3'er 5'er alıyor....

Tuvalet kağıdında rekor indirim! CarrefourSA'dan 90 TL'lik indirim geldi: İndirimli fiyatını gören 3'er 5'er alıyor....

Türkiye'de meydana gelen ekonomik sıkıntılar ve her ay yükselen enflasyon karşısında fiyatlar sürekli olarak güncelleniyor. Gece yarısı marketlerde ürün etiketleri değişmesinden dolayı tepki gösteren vatandaş indirim fırsatları kovalıyor. CarrefourSA tarafından haziran ayında rekor indirim geldi. Tuvalet kağıdı stoğu biten yeniliyor. İşte tüm detaylar...

İNDİRİM FIRSATI AYAĞINIZA GELDİ

CarrefourSA tarafından duyurulan indirim ile birlikte milyonlarca tüketici akın etti. Web sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile tuvalet kağıtlarında rekor indirimi paylaştı. İndirim sonrasında evinde tuvalet kâğıdı stoğu azalan ya da biten tüketiciler soluğu CarrefourSA'da aldı.

Son yıllarda artan enflasyon ve ekonomik sıkıntılardan dolayı sürekli olarak zamlanan tuvalet kağıdında dev indirim başladı. Geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar zamlı sürece isyan ederken gelen indirimler ile derin bir nefes aldı.

Neredeyse her gece yarısı değişen etiketler ile birlikte indirim fırsatı kovalayan vatandaşların indirim bu kez ayağına geldi. İndirim listelerinin göz bebeği haline gelen tuvalet kağıtlarında rekor indirim CarrefourSA'dan geldi.

bumaga-naturalizm-fon-1.jpg

CARREFOURSA'DA DEV İNDİRİM

CarrefourSA market zincirleri tarafından üst üste gelen indirim haberleri ile tüketiciler reyonlara akın etti. Marketlerin stoğunda bulunan tuvalet kağıtlarında hızla azalma başladı. Bu durumdan faydalanmak isteyen vatandaşlar ise 3'er 5'er alıyor.

CarrefourSA tarafından duyurulan tuvalet kâğıdı indiriminin 90 TL olması ise müşterilere oldukça cazip geliyor. Başlatılan tuvalet kâğıdı indirim haberini alan soluğu CarrefourSA marketlerinde alıyor.

112217.webp

TUVALET KAĞIDINDA YÜZDE 43 İNDİRİM

CarrefourSA tarafından başlatılan indirim sonrasında 32'li tuvalet kağıdının fiyatı 90 TL kadar düşürüldü. Market zincirlerinde duyurulan 90 TL'lik indirim sonrasına akın eden müşteriler kapış kapış tuvalet kâğıdı alıyor. İnternet sitesi üzerinden yapılan tuvalet kâğıdı indirimleri ise şu şekilde;

Solo Akıllı Seçimler 32'li tuvalet kağıtlarında 90 TL'ye kadar indirim yapıldı. Tuvalet kağıdında yapılan 90 TL'lik indirim sonrasında fiyatı 119,90 TL'ye kadar geriledi. İndirimden önceki fiyatı ise 209,90 TL olarak biliniyordu.

İndirim için CarrefourSA kartınızın olması gerekiyor. Familia 40'lı tuvalet kağıdında ise 56 TL tutarında indirim yapıldı.

İndirim sonrasında fiyatları 149,90 TL'ye kadar geriledi. Papia 8'li tuvalet kâğıdı ürünlerinde ise yüzde 55'e varan indirim yapıldı. İndirim sonrasında fiyatları 44,90 TL'ye geriledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN