Ünlü alışveriş sitesi kepenk indiriyor! İnternetten alışveriş yapanlara kötü haber, kapanma tarihi belli oldu

Ünlü alışveriş sitesi kepenk indiriyor! İnternetten alışveriş yapanlara kötü haber, kapanma tarihi belli oldu

İnternetten alışveriş yapanların sayısı her yıl artmaya devam ediyor. Online alışveriş yapanların mutlaka adını duyduğu bir alışveriş platformu, kapanma kararı aldı. İşte detaylar...

2011 yılında Boyner Grup çatısı altında kurulan online alışveriş platformu Morhipo, 2020 yılında Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. ile birleşmişti. Bu birleşme sonrasında Morhipo.com, eskisi gibi hizmet vermeye devam etmiş ve alan adı, isim gibi konularda herhangi bir değişiklik yapılmamıştı. Ancak şimdi Morhipo tarafında işler değişiyor.

MORHİPO KAPANIYOR

Morhipo'nun kullanıcılarına gönderdiği SMS ve e-postalara göre Morhipo.com, 17 Ekim 2023 tarihinde kapanıyor. Bu tarihten itibaren Morhipo kullanıcıları alışverişlerini sadece Boyner'in web sitesi boyner.com.tr üzerinden yapabilecekler. Konuyla ilgili ekstra bir açıklama bulunmasa da bunun beklenen bir durum olduğunu belirtmekte fayda var.

morhipo-neden-kapandi.jpg

BOYNER'E DEVREDİLMİŞTİ

Zira 2020'de gerçekleşen devir işlemlerinden sonra ilgili mevzuat uyarınca Fırsat Elektronik Tic.ve San. A.Ş. ile kullanıcı arasındaki sözleşmelerin tarafı Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş olmuş, aynı şekilde yine Fırsat Elektronik Tic.ve San. A.Ş şirketine verilen izinler/onaylar birleşme dolayısıyla Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş.'ne devredilmişti.

Yani Morhipo'nun tüm hakları aslında tamamen Boyner'deydi, ancak bu devir işleminden sonra 3 yıl boyunca herhangi bir değişiklik yapılmamıştı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN