Erdoğan'dan Feminist yürüyüşüne sert tepki

Erdoğan'dan Feminist yürüyüşüne sert tepki

Adana'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 Mart'ta Taksim'de düzenlenen Feminist Gece Yürüyüşü'nde yaşananlara sert tepki gösterdi: CHP ve HDP'nin öncülüğünde bir grup güya kadınlar için Taksim'de bir araya geldi, ezana ıslıklarla terbiyesizlik ettiler. Millet, bayrak, ezan ve devlet düşmanı kim varsa, hepsinin karşısında olmak namus borcumuzdur.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Adana'da düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 Mart'ta Dünya Kadınlar Günü'nde, Taksim'de düzenlenen Feminist Gece Yürüyüşü'nde yaşananlara sert tepki gösterdi: CHP ve HDP'nin öncülüğünde bir grup güya kadınlar için Taksim'de bir araya geldi, ezana ıslıklarla terbiyesizlik ettiler. Millet, bayrak, ezan ve devlet düşmanı kim varsa, hepsinin karşısında olmak namus borcumuzdur.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasında satır başları...

"Adana 31 Mart seçimlerinin beka seçimleri olduğunu iyi bilir. Biz bu seçime nasıl giriyoruz. Cumhur İttifakı olarak giriyoruz. AK Parti ve MHP olarak elele gönül gönüle pazara kadar değil mezara kadar inşallah. Fazla bir şey kalmadı, 21 gün. Sandıklarda patlayacak mıyız? Demokrasinin zaferini Adana'da ilan edecek miyiz? Adana'da 31 Mart akşamı zillet, illet onları ayaklarımızın altına alacağız. 

19-03/10/basliksiz-1-1552216397.jpg

KILIÇDAROĞLU'NA 15 TEMMUZ TEPKİSİ

O gece ben Atatürk Havalimanı'na indiğim anda saat 01.15'ti, oradakiler bana dedi ki, '23.15'te Bay Kemal buraya geldi ve FETÖ'cülerin idaresindeki tankların arasından çıktı, gitti.' Nereye? Bakırköy Belediyesine. Biz F-16'ların altında on binlerle havalimanında dururken o Bakırköy Belediye Başkanı'nın odasında kahvesini yudumluyordu. Kim bu adam? Bay Kemal. Ne diyordu? 'Tankların karşısında ilk önce ben durdum.' Sen korkaksın, korkak. Sende yürek yok. Sen ancak FETÖ'cülere sığınır, tankların arasından kaçar gidersin. O gece de öyle oldu. Hepsi kayıtlarımızda var. Hepsi artık kayıtlarda. Kaçacak deliği yok artık.

19-03/10/basliksiz-1-1552216453.jpg

Biz bu ittifakı sınırlarımıza dayanan terör örgütlerinin saldırıları karşısında saflarımızı sıklaştırırken kurduk. Bu ittifakı, milletimizi can evinden vurmaya çalışanlara karşı yürüttüğümüz mücadeleyi daha sıkı bir şekilde sürdürmek için kurduk. İnşallah bu ittifak, biz ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırana, evlatlarımız, torunlarımız 2053 ve 2071 vizyonlarımızı hayata geçirene kadar devam edecek. Adana'dan bu ittifakın sembolü ve lokomotifi olmasını bekliyorum. Şayet Adana bu ittifaka inanırsa tüm Türkiye inanır. Şayet Adana bu ittifaka sahip çıkarsa tüm Türkiye sahip çıkar. Sizlerin de gördüğü gibi maşallah şu meydandaki güzelliğe bak.

19-03/10/basliksiz-1-1552216480.jpg

"ISLIKLA SLOGANLA TERBİYESİZLİK ETTİLER"

Biz 'belediye işi gönül işi' diyerek milletimize herkesi kucaklayan bir belediye yönetimi taahhüt ediyoruz. Onlar ise bayrağımıza ve ezanımıza saygısızlık yaparak doğrudan istiklalimize ve istikbalimize saldırıyor. Bunların tek ittifakı, ezan bayrak düşmanlığıdır.

Taksim'de CHP ve HDP'nin öncülüğünde güya kadınlar günü için bir araya gelen bir grup, ezana ıslıklarla, sloganlarla terbiyesizlik ettiler. Bunların tek ittifakı ezan bayrak düşmanlığıdır. HDP kongrelerinde İstiklal Marşı okuyor mu? Daha önce bayrağımızı da asmıyorlardı. Bazı değerler var ki bunlara saldıranlara saygı duymamız mümkün değil.

19-03/10/basliksiz-1-1552216353.jpg

"EZAN VE BAYRAK DÜŞMANLARINA KARŞI OLMAK NAMUS BORCUMUZDUR"

Bu ülkede millet düşmanı, bayrak düşmanı, ezan düşmanı, vatan düşmanı, devlet düşmanı kim varsa hepsinin karşısında olmak namus borcumuzdur. Bu mesele siyaset meselesi değildir, bizatihi onur meselesidir. Eğer biz 3-5 oy için onlara göz yumarsak ecdadımızın da evlatlarımızın da yüzüne bakamayız. Onun için bu ezan ve bayrak düşmanları ile sonuna kadar mücadele edeceğiz.

Milletimizle birlikte, ister PKK olsun ister FETÖ isterse şu veya bu güç hiç fark etmez, özgürlüğümüzün sembolü bayrağımıza göz dikenlere karşı kanımızın son damlasına kadar mücadele etmeyi sürdüreceğiz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN