Eşi tarafından vurularak öldürüldü | Balıkesir haberleri

Eşi tarafından vurularak öldürüldü | Balıkesir haberleri

Balıkesir'in Edremit ilçesinde genç bir kadının, eşi tarafından vurularak öldürüldüğü iddia edildi. Olay yerine gelen ekipler, görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda kadının eşini arama çalışmalarına başladı.

Alınan bilgiye göre, Altınoluk Mahallesi'nde ikamet eden Ü.Ç. (25) ve Pınar Ç. (22) çiftinin evinden silah sesi gelmesi üzerine komşuları polise ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen ekipler, Pınar Ç'nin cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan incelemede Pınar Ç'nin kafasından silahla vurularak öldürüldüğü belirlendi.

Ekipler, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda katil zanlısının Ü.Ç. olduğu ihtimali üzerine çalışmaları bu yönde yoğunlaştırdı. Ü.Ç'nin aracı bir süre sonra Kadıköy Mahallesi'nde terk edilmiş olarak bulundu.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

BALIKESİR/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN