25 yaşındaki adamı tek lokmada yuttu: Tek kelimeyle dehşet

25 yaşındaki adamı tek lokmada yuttu: Tek kelimeyle dehşet

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Özellikle artan sıcaklıklar yılanların daha saldırgan olmasına neden olurken gelen son görüntüler herkesi şoke etti. İşe gitmek için evden çıkan bir çiftçi, 7 metrelik dev yılan tarafından yenildi. Dev yılan 25 yaşındaki adamı tek lokmada yuttu! Görüntüleri izleyince tüyleriniz diken diken olacak. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Yılan istilası başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler korkunç. Evinden çıkan ve tarlasına giden bir çiftçi, 7 metrelik dev yılanın saldırısına uğradı. Eve dönemeyen çiftçi dev yılanın karnından çıktı. 25 yaşındaki adamı tek lokmada yuttu! Görüntüleri izleyince bir daha uyuyamayacaksınız. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. İstila başladı, gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

ghhghg-2023-08-22t100943-346.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. Endonezya'dan gelen görüntüler ise tüm dünyayı ayağa kaldırdı. 25 yaşındaki çiftçi 7 metrelik dev yılan tarafından tek lokmada yutuldu.

7 METRELİK YILANIN MİDESİNDEN ÇIKTI!

Endonezya'nın Batı Sulawesi'nin ücra bir bölgesinde tarlasına gitmek için evden çıkan 25 yaşındaki Akbar Salubiro’ya bir daha evine geri dönemedi. Ailesi tarafından her yerde aranan genç çiftçi, evlerinin arka bahçesinde bulunan dev bir pitonun midesinden çıktı.

25 YAŞINDAKİ ADAMI TEK LOKMADA YUTTU!

Yılanın midesindeki şişkinlikten şüphelenen aile üyesi ve arkadaşlarının polise haber vermesi üzerine hayvanın midesi yarıldı. Salubiro’nun iş için giydiği botlarının ve kıyafetlerinin hala üzerinde olduğu görülürken yılanın midesinden cansız bedeni bütün olarak çıkartıldı.

gfgfgf-2023-08-22t100846-314.jpg

UZMANLAR UYARDI: BÜYÜK YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlardan peş peşe uyarılar gelmeye başladı. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN