35 yaşından küçüklere yeni iş kapısı! 154.206 kişilik kadrolar açıklandı: Hem özel sektörde hem kamuda…

35 yaşından küçüklere yeni iş kapısı! 154.206 kişilik kadrolar açıklandı: Hem özel sektörde hem kamuda…

İşsizlik ve geçim derdi her geçen gün artış gösterirken İŞKUR üzerinden yayınlanan yeni ilanlarda vatandaşlara umut ışığı oluyor. 154.206 kişiye iş yolu açan İŞKUR farklı kadrolarda alım yapılacağını duyurdu. İşte güncel başvuru detayları…

Güncel iş ilanlarının yakından takip eden vatandaşlara açıklamalar peş peşe geliyor. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan kapsamında 154.236 kişilik kadro açıldığı belirtildi. Farklı kadrolarda yapılacak alımlar kapsamında farklı şartlar isteniyor. Hem kamu Hem de özel sektörde yapılacak alımlar için temizlikçi, güvenlikçi, hemşire ve daha birçok farklı meslekte alım yapılacağı duyuruldu. 18-35 yaş arasında bulunan vatandaşların ilanlara başvuruda bulunabileceği aktarıldı. İşte güncel başvuru detayları…

İŞKUR'DAN YENİ İŞ KAPISI

İŞKUR tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 154.236 kişinin işbaşı yapacağı belirtirdi. Farklı kurum ve kadrolarda yapılacak alımlar için araştırmalar devam ediyor. Hem işveren hem de işçi arasındaki güvenli bir köprü olarak görülen İŞKUR kamu ve özel sektörde olmak üzere farklı meslek dallarında alım yapılacağını duyurdu.

alim-personel.jpg

İlana başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx. adresi üzerinden başvuru yapabileceği aktarıldı. 81 ilde yapılacak alımlar kapsamında vatandaşların sağlaması gereken özellikler şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,
  • Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlaması,
  • Kamu haklarından mahrum olmaması,
  • Başvurunun son günü itibarıyla talep edilen öğrenim durumu özel şartları sağlıyor olması şartlarının sağlanması gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN