Akaryakıta çifte indirim! Gece yarısı benzinliğe koşun! Öyle bir indirim geliyor ki...

Akaryakıta çifte indirim! Gece yarısı benzinliğe koşun! Öyle bir indirim geliyor ki...

Akaryakıt fiyatları cep yakarken, araç sahiplerine müjdeli haber geldi. Litresi 20 lirayı geçen motorine indirim geliyor. Duyanlar depolarını fullemek için sıraya girecek. İşte 23 Nisan 2023 Pazartesi benzin motorin güncel fiyat listesi

Son yıllarda hızla yükselen akaryakıt fiyatlarında geri vites yapıldı. Litre fiyatı 20 liraya çıkan motorin için indirim haberi geldi. Araç sürücülerini heyecanlandıran indirim için geri sayım başladı. Peki motorine ne kadar indirim yapılacak? İşte detaylar

motorin.jpg

21 Nisan tarihinde indirim yapılan motorine yeni bir indirim haberi daha geldi. 0,91 kuruşluk indirim sonrası benzine de 1,21 liralık indirim yapılmıştı. Pompa fiyatları sürücüleri zorlarken indirimi duyan araç sahipleri merakla beklemeye başladı.

benzin.jpg

MOTORİNE ÇİFTE İNDİRİM

Araç sahiplerine çifte indirim müjdesi geldi. 21 Nisan'dan sonra motorine yeni bir indirim daha geleceği duyuruldu. Sabah'ya yer verilen haberde motorine 25 Nisan tarihinde 0,47 kuruşluk indirim yapılacak.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

MOTORİN FİYATLARI

İstanbul 20.18 TL

Ankara 20.54 TL

İzmir 20.61 TL

BENZİN FİYATLARI

İstanbul 21.25 TL

Ankara 21.60 TL

İzmir 21.56 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN