Ankara’da yaşayanlar dikkat! O üniversite personel alımı için kollar sıvadı: KPSS 60 puanı olanlar hemen başvuru yapsın

Ankara’da yaşayanlar dikkat! O üniversite personel alımı için kollar sıvadı: KPSS 60 puanı olanlar hemen başvuru yapsın

Kurumlar tarafından yayınlanan güncel iş ilanları yakından takip ediliyor. Ankaralı vatandaşları sevindirecek haber o üniversiteden geldi. En az KPSS 60 puanı bulunan adayların başvuru yapabileceği ilan detayları paylaşıldı. İşte personel başvuru detayları…

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 20 sözleşmeli personel alımı yapılacağı belirtildi. Adayların KPSS sınavından en az 60 puana sahip olması gerektiğinin altı çizilirken kadro ve kontenjan dağılımları ile ilgili detaylarda paylaşıldı. İşte personel başvuru detayları…

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi bünyesinde yapılacak personel alımları için detaylar paylaşıldı. Kurum bünyesinde toplam 20 personel alımı yapılacağı belirtilirken kadro ve kontenjan dağılımıdır şu şekilde açıklandı:

  • 13 Temizlik Görevlisi,
  • 1 Teknisyen,
  • 3 Büro Personeli,
  • 2 Mühendis alımı yapılacak.

ankara-muzik-ve-guzel-sanatlar-universitesi.jpg

PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Üniversite bünyesinde yapılacak personel alımları için adaylardan istenen başvuru şartları da merak ediliyor. İş başvurusunda bulunan adayların 657 sayılı devlet memurları kanunu 48. maddesinde belirtilen şartları taşıyor olması gerekmektedir.
Adaylardan KPSS şartı istenirken 2022 yılı KPSS sınavında lise mezunları için P94, ön lisans mezunları için P93, lisans mezunları için P3 puan türünden en az 60 puan şartının sağlanması gerekmektedir.
Başvuruda bulunacak adayların belirtilen şartları sağlaması gerektiği aktarılırken şartları uygun olan kişilerin başvurularının kabul edilme olasılığının da daha yüksek olduğunun altı çizildi.

temizlik-personeli-1-001.jpg

BAŞVURU TARİHİNİ SAKIN KAÇIRMAYIN

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi, Kasım ayı için yayınladığı ilan doğrultusunda başvuru tarihleri ile ilgili detayları da paylaştı. 3 Temmuz 2023 tarihinde başlayan başvuruların 17 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecek aktarıldı. Üniversite yetkilileri başvuruların yalnızca Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi bünyesinde yapılacağının altını çizdi. Başvuruların personel daire başkanlığına şahsen yapılması gerektiği vurgulanırken ilgili birimde belirtilen tarihler arasında başvuru işlemlerinin gerçekleştirilmesinin önemli olduğu aktarıldı.

alim-personel.jpg
Başvuruda bulunacak adayların departmanlar arası öğretim görevlisi, araştırma görevlisi, idari personel ve destek personeli olarak yapılacağı aktarıldı. İlan edilen kadrolar ve başvuru şartları kapsamında üniversitenin resmi internet sitesi üzerinden detayları öğrenebilirsiniz. Nitelikli ve yetenekli personel arayışına devam eden Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi, kaliteli eğitim ve araştırma imkanları için kurum bünyesinde istihdam sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN