Asansörde cansız bedenleri bulunan anne-kız boğularak öldürülmüş!

Asansörde cansız bedenleri bulunan anne-kız boğularak öldürülmüş!

Manisa'da oturdukları apartmanın asansöründe cansız bedenleri bulunan anne ile kızın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada önemli gelişmeler yaşandı. Yapılan ön incelemede, vücutlarında ateşli silah ve kesici alet izi bulunmayan anne ve kızın, boğularak öldürüldüğü belirlendi. İlçede çiftçilik yapan ve dün sabah saatlerinde Ankara'ya giden alt komşuları 57 yaşındaki A.Y., Başkent'te gözaltına alındı

Salihli İlçesi'ndeki Kocaçeşme Mahallesi, 63 Sokak'taki bir apartmanda yaşanan kan donduran olayda, zemin kata inmek için asansör çağıran bir apartman sakini, saat: 08.00 sıralarında asansör kabininde, aynı binada oturan komşuları Devrim Güler (48) ile kızı Doğa Etyemez'in (18) hareketsiz yattığını gördü.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri, Güler ile Etyemez'in hayatını kaybettiğini belirledi.

1-012.jpg

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞLER!

Cenazeler, olay yerinde polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından otopsi işlemi için Salihli Devlet Hastanesi'ne ardından da İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yapılan ön incelemede, vücutlarında ateşli silah ve kesici alet izi bulunmayan anne ve kızın, boğularak öldürüldüğü belirlendi.

asansor.jpgDevrim Güler ile kızı Doğa Etyemez

ŞÜPHELİ KOMŞU ANKARA'DA GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında zanlının, ilçede çiftçilik yapan ve sabah saatlerinde Ankara'ya gittiği belirlenen alt kattaki komşuları A.Y. olduğu tespit edildi. A.Y, polis ekiplerince Ankara'da gözaltına alındı. Zanlının işlemin ardından Salihli'ye getirileceği öğrenildi.

3.jpg

Öte yandan anne üç çocuk annesi olan Devrim Güler'in bir fabrikada işçi olarak çalıştığı; 14 Kasım'da 18 yaşına girdiği belirtilen lise eğitimi gören Doğa Etyemez'in başarılı bir öğrenci olduğu ve avukat olmak istediği öğrenildi.

Anne ile kızın cenazesi yarın Salihli'de toprağa verilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN