Bunlar gerçek ötesi görüntüler! Çocuğunun cenazesini arabasının arkasına koydu 'Bunu yayınlayın' diyerek isyan etti

Tüm Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş depreminin yankıları sürüyor. 10 ili birden etkileyen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremde yüzlerce bina yıkıldı ve binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken gelen görüntüler yürekleri paramparça etti. Bir babanın çocuğunun ölü bedeninin kucaklayıp arabasına koyması gözyaşlarına boğdu. Acılı baba 'Bunu yayınlayın' diyerek isyan etti. İşte yürek sızlatan o anlar...

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler 10 ilimizi birden vurdu. Yüzlerce bina yıkılırken binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken gelen görüntüler yürekleri sızlatmaya devam ediyor. Bir babanın oğlunun cansız bedeninin kucaklayıp arabanın arka tarafına koyması yürekleri paramparça etti. Acılı babanın ısyani ise herkesi ağlattı. Resmen kıyameti yaşıyoruz. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

BU GÖRÜNTÜLERE YÜREK DAYANMAZ

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 deprem Malatya, Adıyaman, Hatay, Gaziantep ve Adana gibi büyükşehirleri vurdu. Yüzlerce bina yerle bir olurken binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Bölgede ara kurtarma çalışmaları devam ederken gelen son görüntü yürekleri paramparça etti.

gfgfgf-100.jpg

ACILI BABA GÖZYAŞLARI İÇİNDE İSYAN ETTİ

Oğlunun cesedini enkazdan çıkartan ve siyah poşete saran baba, oğlunu kucaklayarak arabanın arkasına koydu. Çekim yapan muhabirlere dönen acılı baba sinirlerine hakim olamayarak, 'Yayınlayın yayınlayın! Duysun bu ülke. Ülkeyi yöneten insanlar duysun. Buranın 7 tane milletvekili var, nerede bunlar nerede!' diyerek isyan etti.

fdffd-8.jpg

Depremle ilgili son durumu paylaşan AFAD, hayatını kaybedenlerin sayısının 12 bin 873'e, yaralı olarak kurtulanların sayısının 62 bin 937'ye yükseldiğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN