Burası Amerika değil Türkiye! Yılanın girdiği delik pes dedirtti... Burunların dibine kadar girmiş, istila başladı!

Burası Amerika değil Türkiye! Yılanın girdiği delik pes dedirtti... Burunların dibine kadar girmiş, istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Yurdun dört bir yanında yılan vakaları gelmeye devam ederken son paylaşılan görüntüler pes dedirtti. Burası Amerika değil Türkiye! Yılanın girdiği delik herkesi çileden çıkarttı. Burunların dibine kadar girmiş. Uzmanlar bölge halkını uyardı. O ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yurdun dört bir yanında yılan vakaları haberleri gelmeye devam ediyor. Doğaya akın eden yılanlar bu sefer o ilimizde dehşet saçtı. Burası Amerika değil Türkiye! Yılanın girdiği delik pes dedirtti. Burunların dibine kadar girmiş. Uzmanlar son dakika olarak duyurdu. Yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

hghghg-2023-06-08t104743-780.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun şekilde takip edilmekte. Karabük'ten gelen son görüntüler ise herkesi şoke etti. Yılanın girdiği delik pes dedirtti.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Karabük’ün Kurtuluş Mahallesi’nde yer alan Kurtuluş Şehit Murat Dilmaç İmam Hatip Ortaokulu'nun bahçesine dev bir yılan girdi. Bölgedeki vatandaşlar tarafından fark edilen yılanlar herkesi korkuturken bölgeye itfaiye ekipleri çağrıldı.

jhhjhj-48.jpg

UZMANLAR UYARDI: YILAN İSTİLASI BAŞLADI

İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri hemen yılanın çevresini sardı. Uzun uğraşlar sonrası yılan yakalanabildi. Ekipler yakaladıkları yılanları doğal ortamına bırakırken uzmanlardan son dakika uyarısı geldi. Yetkililer havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını söyledi ve bölge halkını uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN