Burası Avustralya değil İstanbul! Zehir makinası sokaklara çıktı! Isırdığı ölümle pençeleşiyor

Burası Avustralya değil İstanbul! Zehir makinası sokaklara çıktı! Isırdığı ölümle pençeleşiyor

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Görüntüleri görünce ağzınız açık kalacak. Burası Avustralya değil İstanbul! Zehir makinası sokaklara çıktı. Isırdığını anında felç edip öldürüyor. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen görüntüler herkesi şoke etti. Dev yılan şehrin göbeğinde dehşet saçtı. Burası Avustralya değil Türkiye! Zehir makinası sokaklara çıktı. Isırdığını anında öldürüyor. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın...

ghghgh-2023-07-27t092108-085.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmeye devam ediliyor. İstanbul'dan gelen son görüntüler ise herkesi şoke etti. Dev yılanlar şehrin göbeğinde dehşet saçtı.

BURASI AVUSTRALYA DEĞİL İSTANBUL!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar dehşet saçmaya başladı. İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir semtinden gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Sitenin bahçesine giren dev yılan herkesi korkuttu. Site sakinleri hemen itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi.

ZEHİR MAKİNASI SOKAKA ORTASINDA DEHŞET SAÇTI

İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye ekipleri yılanı sitenin bahçesinden çıkardı. Yakalanan yılan tekrardan doğaya salınırken yılanın zehirli olduğu tespit edildi. Daha öncede Bahçeşehir'de Türkiye'nin en zehirli yılanı olduğu bilinen engerek yılanı görüntülenmişti.

ghhggh-2023-07-27t092043-435.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN