Burası Meksika değil Esenyurt! Şişeyle parçalayıp kafasına sıktılar, silahlar susmadı...vahşet

Burası Meksika değil Esenyurt! Şişeyle parçalayıp kafasına sıktılar, silahlar susmadı...vahşet

Burası Meksika ya da Kolombiya değil! Esenyurt'da kan donduran bir saldırı meydana geldi. Dükkan basan 3 kişi içerdekileri kurşuna dizdi. Karşılıklı silahların konuştuğu saldırı da 2 kişi hayatını kaybetti. O anlar ise kameraya saniye saniye yansıdı

Esenyurt'ta Tekel dükkanını basan 3 kişi dükkandakilere kurşun yağdırdı. Yaşanan olayda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken, 21 yaşındaki Yusuf Erzen yaralandı. Kamera görüntüleri ortaya çıkan saldırı anı sosyal medyada gündem oldu.

GİRDİKLERİ DÜKKANI KURŞUNA DİZDİLER: 2 ÖLÜ

Yaşanan korkunç olayda iş yerinde muhabbet eden üç kişiye dört kişi daha giriyor. Yeşil tişörtlü kişi ile iş yeri çalışanı arasında tartışma başlıyor. Saldırganlardan biri, iş yeri çalışanının babasını çağırmasını istiyor. İş yeri çalışanı ise niye geldiklerini soruyor. Beyaz gömlekli saldırgan, iş yeri çalışanının babasının bir şeyler paylaştığını söyleyerek konuşmak istediğini belirtiyor. Tartışma devam ederken, yeşil tişörtlü saldırgan iş yeri çalışanının omzunu sıkıyor ve arbede başlıyor.

KASADAN SİLAH ÇIKARIP SALDIRGANLARA SIKTI

Bu sırada iş yeri çalışanı kasada bulunan silahı alarak, yeşil tişörtlü saldırganın ayaklarına ateş ediyor. Diğer saldırganlar da şişelerle kasadaki kişiye saldırıyor. Beyaz gömlekli saldırgan silahını çıkararak önce iş yeri çalışanına, ardından diğer iki kişiye ateş ediyor.

LÜKS CİPLERİYLE KAÇTILAR

Saldırganlar, olayın ardından geldikleri siyah renkli lüks cip ile olay yerinden kaçıyor. Polis, saldırıyı gerçekleştiren dört kişinin yakalanması için çalışma başlatmış durumda.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN