Burası Meksika değil Türkiye! Hepsi birbirinden zehirli, dakikalar içinde öldürüyor... O ilimizde istila başladı!

Burası Meksika değil Türkiye! Hepsi birbirinden zehirli, dakikalar içinde öldürüyor... O ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Dev yılanı görünce tüyleriniz diken diken olacak. Burası Meksika değil Türkiye! Hepsi birbirinden zehirli, dakikalar içinde öldürüyor. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Aç karınlarını doyurmak için doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Gelen son görüntüler ise herkesi şoke etti. Burası Meksika değil Türkiye! Hepsi birbirinden zehirli, dakikalar içinde öldürüyor. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde korkulan istila başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

fdfddf-41.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. Çorum'dan gelen görüntüler ise herkesi korkuttu. Dev yılanı görünce aklınızı kaybedeceksiniz. Korkulan istila başladı.

BURASI MEKSİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılan vakaları hızla artışa geçti. Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak gibi illerden gelen yılan görüntülerine bir yenisi daha eklendi. Dev yılanlar o ilimizde saldırıya geçti.

DAKİKALAR İÇİNDE ÖLDÜRÜYOR...

Çorum'un Alaca Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren bir iş yerine yılan girdi. Yılanı fark eden dükkan sahibi hemen itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri yılanı yakaladı. Ekipler yakaladıkları yılanı tekrar doğaya saldı.

dffddf-77.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşın dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN