Demirtaş'tan muhalefet liderlerine ortaklaşma çağrısı

Demirtaş'tan muhalefet liderlerine ortaklaşma çağrısı

Tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, muhalefet partilerin liderlerinin ortak bir basın toplantısı ve yedi bölgede ortak miting düzenleyerek hükümeti istifaya davet etmeleri çağrısında bulundu.

Silivri F tipi cezaevinde 5 senedir tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Twitter hesabından gündeme dair değerlendirmelerde bulunarak TBMM'deki muhalefet partilerinin genel başkanlarına 'ortak basın toplantısı ve miting düzenleyin' çağrısı yaptı.

“Yedi bölgede yedi ortak miting yaparak halkla birlikte derhal seçim istemelerinin önünde bir engel mi var?” diye soran Demirtaş, “Bugün değilse ne zaman?” ifadelerine yer verdi.

Muhalefet partisi liderlerine ortaklaşma çağrısında bulunan Demirtaş şu sözleri söyledi:

“Hiç değilse Meclis'te temsil edilen muhalefet partilerinin genel başkanlarının, ortak bir basın toplantısıyla hükümeti istifaya çağırmalarının ve yedi bölgede yedi ortak miting yaparak halkla birlikte derhal seçim istemelerinin önünde bir engel mi var? Bugün değilse ne zaman?”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN