Elon Musk'tan Türkiye'ye büyük kıyak! Teslalar'da büyük görülmemiş indirim... Bu kampanya herkesi elektrikli yapar

Elon Musk'tan Türkiye'ye büyük kıyak! Teslalar'da büyük görülmemiş indirim... Bu kampanya herkesi elektrikli yapar

Elon Musk, Türkiye'ye kıyak geçti! Elon Musk'ın büyük kıyağı Tesla otomobillerde! Tesla otomobillerde görülmemiş indirim... Bu kampanya ile birlikte herkes Tesla sahibi olacak! İşte ayrıntılar...

Tesla, Türkiye pazarında büyük bir sürpriz indirimle gündeme geldi. Tesla marka araçlarında indirime gitti.

TESLA MODELİNDE 114 BİN 624 TL İNDİRİM

yeni-tesla-model-3-tanitildi-artik-daha-fazla-menzil-sunuyor-2d023339.webp

Elon Musk'ın öncülüğündeki şirket, Tesla Model Y RWD'nin fiyatını 114,624 TL indirerek 2,207,844 TL seviyesine çekti. Bu indirim, Tesla'nın Türkiye'deki ilk büyük indirimi olarak tarihe geçti.

3 AYDA 6 KEZ ZAM YAPMIŞTI

16832495-1200x675.webp

Tesla, Model Y Türkiye fiyatlarını nisan ayından temmuz ayına kadar 6 kez artırmıştı. Ancak bu indirimle birlikte Tesla otomobiller Türkiye pazarında daha erişilebilir hale geldi. Bu fırsatla birlikte birçok kişi artık Tesla sahibi olmanın avantajlarından faydalanabilecek.

TESLA SAHİBİ OLMAK İSTEYENLER İÇİN FIRSAT

tesla-model-y-2022-uk.webp​​​​​​​

Elon Musk'ın liderliğindeki Tesla, sürdürülebilir ve çevre dostu elektrikli otomobilleriyle dünya genelinde büyük ilgi görüyor. Bu indirimle birlikte Türkiye'deki Tesla tutkunları, daha fazla kişinin bu teknolojiyi deneyimlemesini bekliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN