Erdoğan: İlk turda bitmesi için ne gerekirse yapacağız

Erdoğan: İlk turda bitmesi için ne gerekirse yapacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ümraniye Mitingi'ndeki konuşmasında, yarınki seçimi ilk turda kazanma mesajı vererek, "Ne gerekiyorsa yapacağız ve bu işin ilk turda bitmesini sağlayacağız. Biz böyle birlik oldukça koalisyon masasını da, tefeci masasını da ezer geçeriz" dedi.

Türkiye'nin heyecanla beklediği tarihi seçime 24 saatten az bir vakit kalmışken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son propaganda gününde Ümraniye Mitingi'nde konuştu. 21 yılda ülkeye çok şey kazandırdıklarını savunan Cumhurbaşkanı, seçmeninden oy isteyerek, başkalarını da ikna etmeleri gerektiğini söyledi. Erdoğan, konuşmasının devamında ise muhalefete yüklendi.

'CHP DÖNEMİNDE ÇOK SIKINTILAR OLDU'

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Ümraniye CHP döneminde çok sıkıntılar çekti. Ümraniye patlamasını hatırlıyoruz değil mi? 39 kardeşimizin ölümünü... CHP çöp demektir, çamur demektir, susuzluk demektir. İstanbul'u susuzluktan kim kurtardı, biz kurtardık. Burada adeta büyük İstanbul Mitingi'nin devamını görüyorum. Her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Ümraniye'nin yoldaşlığı benim için çok önemli. İnşallah şimdi Türkiye Yüzyılı'nı Ümraniye ile beraber inşa edeceğiz.

'14 MAYIS'I DEMOKRASİ ŞÖLENİ OLARAK GÖRÜYORUZ'

Aklımızdaki hedefler doğrultusunda, hiçbir köken ayrımı yapmadan milletimize bir aşk mektubu yazdık. Bu mektubu ilmek ilmek dokurken, ne kadar güzel şey yazsak bize az geldi. Şimdi o tarihi günün arefesindeyiz. Türkiye Yüzyılı'nın. Çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, tüm milletimizin yüzyılı olacak. İnşallah şu sevgi seli, yarın akşam sandıktan çıkacağımız zaferin habercisidir. Biz 14 Mayıs'ı milletimizin iradesine sahip çıktığımız bir demokrasi şöleni olarak görüyoruz.

'SANDIĞA GÖLGE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANLAR VAR'

Daha şimdiden sandığa gölge düşürmek için uğraşanlara karşı sandıkta olmaya, milli iradeye sahip çıkmaya hazır mısın? Kaset operasyoncularına karşı sandığa sahip çıkmaya hazır mısın? Talimatı Kandil'den alanlara cevap vermeye hazır mısın? Yarım kalan projelerimizi tamamlamak için bizimle olmaya hazır mısın?

'BU İŞİN İLK TURDA BİTMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ'

Yarın sandıkta doğru tercihi yapacağınızı biliyorum. Ne gerekiyorsa yapacağız ve bu işin ilk turda bitmesini sağlayacağız. Biz böyle birlik oldukça koalisyon masasını da, tefeci masasını da ezer geçeriz. Bir oy bu kardeşinize, bir oy Cumhur İttifakı'na. Ümraniye tulum çıkarmalı, tulum anladınız mı?

'İBB BAŞKANI BELEDİYEDE DURMUYOR'

Yaptıklarımız ortada. Bu bay bay Kemal'in bir referansı var mı? İstanbul'a bir belediye başkanı getirdi, adamın belediyede durduğu yok. Bir bakıyorsunuz Van'dan çıkıyor, İstanbul'da sel var, bu kayakta, Bodrum'da.

'BİZDEN ÖNCE TÜRKİYE ÇOK ÇEKTİ'

Bunların çöp dağlarını, susuzluk dönemini hatırlıyorsunuz. Çöp dağlarını biz kaldırdık. Buradan Ömerli'ye yani karşı yakaya suyu biz getirdik. Bizden önce tek parti rejiminden İstanbul da Türkiye de çok çekmişti. Milletimiz eser istiyordu, getirdik. Ayasofya için Meral Hanım bize 'yapamaz' diyordu. Ne oldu Meral Hanım? Yaptık.

'ONLAR YALAN PEŞİNDE BİZ HİZMET'

Ülkemize eğitimden sağlığa, üretimden hizmete her alanda çağ atlattık. 21 yılda asırlık eser ve hizmet getirdik. Milletimiz de bu nedenle bize kurulan her tuzakta yanımızda yer aldı. Bugün de karşımıza çıkan koalisyon masası yalan ve istismar peşindeyken biz ne diyoruz? Hizmet diyoruz, proje diyoruz. Onlar ise ülke kaynaklarını tefecilere, güvenliğini terör örgütlerine veriyor. Gözleri öyle kör olmuş ki, bir önceki seçimde karşıma çıkardıkları kendi arkadaşlarını bile bugün böyle harcıyorlar.

'BIDEN 'ERDOĞAN'I DÜŞÜRÜN' TALİMATI VERDİ'

Bay Kemal talimatı Kandil'den alıyor. Avrupa'nın özerklik kararıyla ülkeyi bölecekler. Ülkemizin güvenlik çıkarları için Akdeniz'de, NATO'da dik durduğumuz tüm meseleleri bozacaklar. Bay Kemal diyor ki 'Biz yaptırım uygularız.' Bay Kemal Rusya bizim önemli bir müttefikimiz. Sen bunu ABD'den aldığın talimatla mı yapacaksın? Biden 'Erdoğan'ı düşürün' diye talimat verdi biliyorum. Peskov bunu yalanladı, 'ispatla' dedi, ispatlayamadı. Benim milletim sana bu ülkeyi teslim etmez.

'ARKADA TERÖRİSTİN OLDUĞU VİDEO HAZIRLADILAR'

Terörle mücadele Cudi'de Gabar'da bunları bitirdik mi? Bay bay Kemal'in yanındakiler ne diyor? Buna devam edeceklerini söylüyor. Gizli kapılar ardında bunlarla terörün devamını konuşuyor. Bir video hazırladılar bak, arkada terörist var.

'BU GECE YOĞUN ÇALIŞACAĞIZ'

Biz birlikte yürüyecek miyiz? Yarın bunun kararını verecek miyiz? İnşallah yarın sandıkta bunları gördükleri rüyadan uyandıracağız. Kale içeriden fethedilir. Durmak yok. Yarına kadar bu gece yoğun çalışacağız. Buradan ayrılınca hemen eş dost dolaşıp bunları anlatmalısınız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN