İlkokul öğrencilerine kantin desteği! Kartlara 550 TL yüklendi, hemen kontrol edin

İlkokul öğrencilerine kantin desteği! Kartlara 550 TL yüklendi, hemen kontrol edin

İlkokul öğrencilerine bir destek daha geldi! Kantin desteği ile aileler rahat bir nefes alacak! Kartlara 550 TL yüklendi! Hemen kontrol edin! İşte ayrıntılar..

Geçtiğimiz yıl başlatılan ve büyük başarı elde eden kantin desteği projesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl da devam ettiriliyor. İlkokul çağındaki çocukların beslenme sorunlarına çözüm oluşturmayı amaçlayan bu proje, öğrencilerin eğitim hayatlarını etkilemeden sağlıklı bir şekilde büyümelerini destekliyor.

AİLELERE AYLIK 550 TL DESTEK

jdqfkm0dcvljvqtv6ipywvg9eweewheq8d9elss1.jpeg

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında, ailelere her ay 550 TL tutarında bir destek sağlanıyor. Bu destek, ailelerin Başkent Kartlarına yükleniyor ve sadece okul kantinlerinde geçerli oluyor.

10 BİN 762 ÖĞRENCİ FAYDALANACAK

kantin-destegi.webp

Toplamda 10 bin 762 öğrenciyi hedefleyen bu proje, 9 bin 181 ailenin çocuklarının yeterli beslenmelerine katkıda bulunmayı amaçlıyor. Özellikle ekonomik sıkıntılar nedeniyle okulda öğün atlamak zorunda kalan çocukların önüne geçilmesi hedefleniyor. Bu destek sayesinde öğrenciler, günlük 25 TL bakiye ile kantinden ihtiyaçlarına uygun yiyecekleri alabilecekler.

SADECE KANTİNLERDE KULLANILACAK

attachment-23128-6-92108f22d27e71da5d4220466cf2b90d-1680503761.jpg​​​​​​​

Ailelerin, Başkent Kartları'na yatırılan bu destek, sadece çocukların okuduğu ilkokulun kantinlerinde kullanılabiliyor. Bu uygulama sayesinde ailelerin ve kantin işletmecilerinin ekonomik olarak desteklenmesi sağlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN