ING Bank'tan borçlarınızı kapatma fırsatı! Düşük faizli kredi imkanları sunuyor: Başvuru için tek şart yetiyor...

ING Bank'tan borçlarınızı kapatma fırsatı! Düşük faizli kredi imkanları sunuyor: Başvuru için tek şart yetiyor...

ING Bank tarafından müşterilerine özel kredi müjdesi geldi. Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılardan olumsuz etkilenen halka yeni fırsatlar sunarak rahat bir nefes alması hedefleniyor. Geçim sıkıntısı çeken ve borcu biriken vatandaşlara kredi fırsatı ING Bank tarafından geldi. Peki, kredi için gerekli şartlar neler? İşte tüm detaylar...

İLK KREDİNİZE ÖZEL

Milyonlarca vatandaşı etkileyen ekonomik sıkıntılara hakkında ING Bank'tan müjdeli haber geldi. Son yıllarda artan enflasyon üzerine yükselen fiyatlar ve artan geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara kredi fırsatını paylaştı. Finansal destek arayan milyonlarca vatandaşlara dikkat çeken kampanyayı duyurdu.

Ekonominin her geçen gün kötüye gitmesiyle birlikte ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ve borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlara kredi fırsatı sunuyor. Ülkemizde yer alan faiz rekabeti ile birlikte sürekli olarak yükselen faizler vatandaşları kredi çekmekten de korkutuyor.

Son paylaşılan ING Bank kampanyası ile faiz oranları düşük ve kullanışlı olduğu dikkat çekiyor. Cazip tekliflerle müşterinin dikkatini çeken ING Bank, kampanya detaylarını resmi web sitesi üzerinden paylaştı.

para11-5-fl4g.jpg

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ

ING Bank tarafından sunulan kredi kampanyasına dair başvurular başladı. Banka müşterisi olan vatandaşlar bireysel kredi başvurusunda bulunarak detaylarda yer alan özelliklerden faydalanabilecek hale geliyor. ING Bank, üzerinden ilk defa kredi çekecek olan müşteriler için faiz oranları dipten hesaplanıyor.

Faiz oranları bu müşteriler için yüzde 2,39 faiz oranlarından başlayan bir ihtiyaç kredisini sunuyor. ING Bank tarafından sunulan cazip teklif ile birlikte faiz vatandaşın finansal hedeflerine kontrollü bir şekilde ulaşması hedefler arasında yer alıyor.

0x0-aile-destek-odemeleri-yatti-mi-odeme-tarihleri-belli-oldu-mu-2023-aile-destek-programi-nisan-ayi-ne-zaman-yata-1681187947401.jpg

UZUN VADE İMKANLARI

ING Bank tarafından duyurulan ihtiyaç kredisinin olumlu özellikleri bu kadar la da bitmiyor. Krediden faydalanan müşterilere 3 aylık bir erteleme süresi de sunulurken mali durumlarını daha iyi yönetmelerinin sağlanması hedefleniyor.

İhtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 50 bin TL için 36 aya varan vade imkanları sunuluyor. Uzun vade süresi boyunca aylık bütçenizi zorlamadan kredi imkanına sahip olabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN