İYİ Parti'den Atatürklü seçim videosu: 14 Mayıs'tan sonra Türkiye tarih yazacak

Seçimlere sayılı günler kala İYİ Parti, seçimlere yönelik hazırladığı iletişim kampanyası serisinin üçüncü videosunu paylaştı. Videoda Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir. Türk milletinin yürümekte olduğu terakki ve medeniyet yolunda elinde ve kafasında tuttuğu meşale müspet ilimdir” sözleri yer alırken 21 yıllık AK Parti iktidarından sonra İYİ Parti’nin nitelikli eğitimin sağlandığı çağdaş Türkiye hedefine dikkat çekildi.

Seçimlere sayılı günler kala, İYİ Parti'nin seçim kampanyası videosunda Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türk milleti çalışkandır. Türk milleti zekidir. Türk milletinin yürümekte olduğu terakki ve medeniyet yolunda elinde ve kafasında tuttuğu meşale müspet ilimdir” sözleri yer aldı. İYİ Parti Eğitim Politikaları Başkanı Sevinç Atabay’ın gençlerle görüntülerinin de olduğu video “Çünkü 14 Mayıs’tan sonra; Türkiye tarih yazacak” sözleriyle sona erdi.

Atabay’ın videodaki açıklaması şöyle:

“Cumhuriyetimizden ilham aldığımız vizyonumuzla her vatandaşımızın her yaşında her daim yanında duran bir Türkiye. Derinleşen fırsat eşitsizliklerine çözümlerimizle bazı çocukların değil, bu memleketin her çocuğuna nitelikli eğitim sunan bir Türkiye. Torpile, adam kayırmaya, mülakatlara son verme sözümüzle liyakati, sadakatten üstün tutan bir Türkiye.

Akla, vicdana, bilime bağlı gücümüzle yeni asrında hak ettiği medeniyetler seviyesine yükselen bir Türkiye. Mümkün mü? Elbette, mümkün. Çünkü 14 Mayıs’tan sonra vasatlığın normalleştiği değil, nitelikli eğitimin sağlandığı çağdaş bir Türkiye konuşulacak. Artık hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, hiçbir çocuk eğitime aç kalmayacak.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN