İYİ Parti'den seçim çıkışı: Birinci parti olacağız

İYİ Parti'den seçim çıkışı: Birinci parti olacağız

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Bahadır Erdem, Adana'da partisinin il başkanlığını ziyaret ederek seçimle alakalı açıklamalarda bulundu. Erdem, seçimlerden birinci parti olarak çıkacaklarını ve verdikleri sözleri tutacaklarını belirtti.

Bir konferansa katılmak için Adana'ya gelen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, partisinin il başkanlığını da ziyaret etti. Erdem, yaptığı konuşmada güçlendirilmiş parlamenter sistemle alakalı Türkiye’nin birçok yerinde yaptığı konferanslardan bahsetti.

Erdem, hukuk kurmaylarıyla bir araya geldikleri 6 siyasi partinin, güçlendirilmiş parlamenter sistemi getirmek için söz verdiğini söyledi.

4732253.jpg

VATANDAŞIN ÖNCELİKLİ OLDUĞU BİR ÜLKEYE KAVUŞTURACAĞIZ

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de seçmenlere güçlendirilmiş parlamenter sistem sözü verdiğini vurgulayan Erdem, “Genel Başkanımız Meral Akşener’in bize koyduğu hedef gibi, seçimleri birinci parti olarak kazanacağız. Bunun altını çiziyorum. Verdiğimiz sözleri tutan, genel başkanımızın karakteriyle de bütün Türkiye’nin bildiği, ilkelerle hareket eden, sözünden dönmeyen, bugün böyle, yarın başka türlü konuşanlardan değiliz. Verdiğimiz sözü sonuna kadar yerine getirerek Türkiye’yi yeniden hukukun tesis edildiği bir ülkeye, refahın eşit şekilde paylaşıldığı bir ülkeye, vatandaşın öncelikli olduğu bir ülkeye kavuşturacağız” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN