Kamuda çalışmak isteyenlere müjde! O belediye KPSS ve yaş şartı olmadan alım yapacak: O şartı sağlamanız yeterli

Kamuda çalışmak isteyenlere müjde! O belediye KPSS ve yaş şartı olmadan alım yapacak: O şartı sağlamanız yeterli

Kamuda çalışmak için fırsat bekleyenlere İŞKUR'dan kaçırılmayacak fırsat geldi. İŞKUR tarafından yapılan düzenli alımlar kapsamında yayınlanan son ilanda Büyükşehir Belediyesi'ne kamu personeli alımı yapılacağı belirtildi. KPSS ve yaş sınırı olmadığı aktarılırken o şartı sağlayanların anında işbaşı yapılacak aktarıldı. İşte personel başvuru detayları…

Belediyeler bünyesinde yapılan personel alımları kapsamında yeni ilanlar yayınlanmaya devam ediyor. 1 Mayıs 2023 tarihinde başlayan başvuruların 31 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi ulaşım için Yeni eleman alımı yapılacağını duyurdu. Ehliyet şartını sağlayan adayların Vardiyalı çalışma sisteminde çalışabileceği belirtirdi. İşte personel başvuru detayları…

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI

Yapılan son açıklama kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi ulaşım için kadrosunda çalışacak yeni elemanlar arıyor. 1 Mayıs'ta başlayan başvurular 31 Temmuz'a kadar devam ederken ehliyet şartını sağlayan adayların başvuruda bulunabileceği aktarıldı. Şehir içi otobüs şoförü alımı yapılacağı aktarılırken 50 kişilik kontenjan belirlendiği duyuruldu. Haftalık 45 saat çalışma süresinin olduğu aktarılırken başvuru şartları da belli oldu.

denizli-buyuksehir-belediyesi.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Denizli Büyükşehir Belediyesi kapsamında yapılacak personel alımları için adaylardan KPSS şartının istenmediği belirtildi. Hanımlar için yaş şartının olmadığı aktarılırken başvurular için gerekli olan şartlar şu şekildedir:

  • Yeni D, eski E sınıfı ehliyeti olmak
  • SRC 2 belgesi sahibi olmak
  • Psikoteknik belgesi sahibi olmak
  • Araç kullanmaya ehliyeti olmamak
  • 2 yıl deneyimli olmak

toplu-tasima-surucu.jpg


BAŞVURU İÇİN İSTENİLEN BELGELER NELERDİR?

Başvuruda bulunacak adayların belirtilen şartları sağlaması gerekmektedir. Bu kapsamda adaylardan başvuru için istenen belgeler şu şekildedir:

  • CV,
  • Fotoğraf,
  • SRC belgesi,
  • Ehliyet ve Psikoteknik belgeler,

denizli-ulasim.jpg

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan kapsamında son başvuru tarihinin 31 Temmuz 2023 olduğu belirtildi. Şurada bulunacak adayların Sümer Mah. Çal Cad. No: 59 Merkezefendi Denizli adresine evraklarını şahsen teslim etmesi gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN