Kavala'dan İmamoğlu'na destek mesajı: Hepimiz için tarihi bir uyarı

Kavala'dan İmamoğlu'na destek mesajı: Hepimiz için tarihi bir uyarı

Gezi davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum edilen iş insanı Osman Kavala'dan İmamoğlu'na destek mesajı geldi. Prof. Nermin Abadan Unat'ın İmamoğlu'na destek için Saraçhane'ye gitmesinin kendisini çok etkilediğini belirten Kavala, "Nermin Hanım'ın bu davranışının hepimiz için tarihi bir uyarı olduğuna inanıyorum" ifadelerini kaydetti.

Gezi davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılanan iş insanı Osman Kavala, siyasi yasak ve hapis cezası verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek mesajı gönderdi.

Halk TV'de yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programına eşi Ayşe Buğra aracılığıyla gönderdiği mesajda Kavala, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde (Mülkiye), ardından uzun yıllar Boğaziçi Üniversitesi'nde ders veren siyaset sosyoloğu ve Türkiye'de iletişim biliminin öncülerinden 101 yaşındaki Prof. Nermin Abadan Unat'ın İmamoğlu'na destek için Saraçhane'ye gitmesinin kendisini çok etkilediğini ifade etti.

'BU TARİHİ BİR UYARI'

Kavala, mesajında şu ifadeleri kullandı:

Hepimizde infial yaratan İmamoğlu kararından sonra Nermin Abadan Unat'ın Saraçhane'ye gelmiş olduğunu öğrenmek beni çok etkiledi. Nazi dönemini yaşamış ve gelişmiş bir hukuk sistemine sahip olan Almanya'da yargının ne hale geldiğine şahit olmuş bir bilim insanı olan Nermin Hanım'ın bu davranışının hepimiz için tarihi bir uyarı olduğuna inanıyorum

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN