Kılıçdaroğlu "çok güçlü geliyoruz" diyerek duyurdu: Görüştüklerim arasında tefeci yok

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İngiltere'deki temasları sürüyor. Yatırımcılarla görüştüğünü belirten Kılıçdaroğlu, "Çok ama gerçekten de çok güçlü geliyoruz. Gençler sözüm var size. Temiz parayı size mutlaka ama mutlaka getireceğim. Evet, size getireceğim. Görüştüklerim arasında tefeci yok, borç yok. Hepsi yatırımcı. Hele hele uyuşturucu baronları hiç yok. Yatırımlar size yapılacak. Size, sizin için.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bay Kemal Londra'da ne mi yapıyor? Buyurun açıklıyorum” notuyla sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

"İKLİM DOSTU PARAYI VE BÜYÜK YATIRIMLARLA TÜRKİYE’YE GETİRECEĞİZ"

Londra’dan seslenen Kılıçdaroğlu, "Bu sabah Londra’dan halihazırda dünyanın farklı bölgelerine 100 milyar sterlin yatırım yapmış 14 devasa fon ile toplantı yaptık. Dijital sağlık teknolojisi, veri analizi, yapay zeka, makine öğrenimi ve finansal teknolojiler gibi önemli sektörlere büyük yatırımlar yapıyor ve bu alandaki girişimcileri destekliyorlar. Hep söyledim, söylemeye de devam edeceğim. Temiz, teknolojik, iklim dostu parayı ve büyük yatırımlarla Türkiye’ye getireceğiz. Kara para ekonomisini, mafyayı, çeteleri hızla temizleyeceğiz." diye konuştu.

"GÖRÜŞTÜKLERİM ARASINDA TEFECİ YOK"

"Ülkemize temiz yatırımları çekerek halkımıza nefes aldıracağız" diyen CHP lideri şunları ifade etti:

Hiç kimse merak etmesin. Çok ama gerçekten de çok güçlü geliyoruz. Bu arada birazdan da dünyada 342 milyar dolardan fazla yatırımı olan bir fonla görüşeceğim. Gençler sözüm var size. Temiz parayı size mutlaka ama mutlaka getireceğim. Evet, size getireceğim. Görüştüklerim arasında tefeci yok, borç yok. Hepsi yatırımcı. Hele hele uyuşturucu baronları hiç yok. Yatırımlar size yapılacak. Size, sizin için.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN