Kılıçdaroğlu'ndan sosyal medya paylaşımı: Cehennemin kapılarını kapatacağız

Kılıçdaroğlu'ndan sosyal medya paylaşımı: Cehennemin kapılarını kapatacağız

Cumhurbaşkanı seçimi için son düzlüğe girilirken siyasette hareketli dakikalar yaşanıyor. Zafer Partisi lideri Özdağ'ın Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nu desteklemesini duyurmasıyla dengeler yeniden değişti. Kılıçdaroğlu, Özdağ ile görüşmelerinin ardından Twitter'da paylaşımda bulundu. Kılıçdaroğlu, tek cümlelik mesajında "Cehennemin kapılarını kapatacağız" dedi.

28 Mayıs'ta Türkiye yeniden sandığa giderek cumhurbaşkanını seçecek. İkinci turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, karşı karşıya gelecek. İlk turda yarışan adaylardan biri olan Sinan Oğan'ın ikinci turda Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklaması üzerine siyaset gündemi yeniden hareketlendi.

ÖZDAĞ'DAN KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK

Bugün ise Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu'nu ikinci tur seçimde desteklediğini duyurdu. Özdağ ve Kılıçdaroğlu bir araya gelerek bir protokol imzaladı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN İLK MESAJ

Bugün gerçekleştirilen açıklama ve görüşmeler sonrasında Kılıçdaroğlu'ndan ilk mesaj geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, "Cehennemin kapılarını kapatacağız" dedi.

OĞAN'IN SÖZLERİNE 'GÖNDERME'

İlk turda ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı olarak seçime giren Sinan Oğan, 14 Mayıs seçimi öncesinde iktidarı kast ederek "Cehennemin kapılarını kapayacağız" sözlerini sık sık kullandığı biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN