Mart'ta Türkiye'ye giriş yapacak bu kez kazma kürek yaktırmayacak! Arada illaki düşecek ama...

Mart'ta Türkiye'ye giriş yapacak bu kez kazma kürek yaktırmayacak! Arada illaki düşecek ama...

Meteorolojiden gelen korkutucu tahminler endişe oluşturdu. Şubat ayının da kar yağmadan kapatılması gündemde yerini alırken, gözler mart ayına çevrildi. Mart ayı hakkında gelen tahminler korkuttu. Bu sefer kazma kürek yaktırmayacak. İşte mart ayı tahminleri...

BURAK ÖZTOPRAK

Türkiye'de en soğuk aylardan birisi olan mart aylarında kötü haber geldi. Şubat ayında mevsim normalleri üzerinde yer alan sıcaklıkların, mart ayında da bu şekilde devam etmesi bekleniyor. Kar yağışı bekleyenler için arada illaki düşecek ama...

KAZMA KÜREK YAKTIRMAYACAK

El Nino etkisinin sürdüğü dünyada, Türkiye'de en çok etkilenen ülkeler arasında yer alıyor. Kış mevsimi boyunca mevsim normallerinin üzerinde yer alan sıcaklıkların yılı bu şekilde kapatması bekleniyor. Özellikle mart ayı soğuklarıyla ünlü olurken, bu sene kazma kürek yaktırmayacak. Merak edilen ilkbahar mevsimi sorusuna ise meteoroloji sayfası cevap verdi.

ggnkk-pxsaahx2.png

YAĞIŞLAR VE FIRTINA ARTACAK

Kış mevsimlerinde beklenen soğuk ve kar yağışının düşmemesiyle gözler ilkbahar mevsimine çevrildi. Merak edilen ilkbahar mevsimi için ilk tahmin Meteoroloji Bey'den geldi. Sosyal medya üzerinden meteoroloji tahminlerinde bulunan 'Meteoroloji Bey' sıcaklıkların normalden fazla olacağını işaret etti. İlkbaharda, arada illaki soğuk havaların etkili olacağını söylese de, sıcaklıkların etkisinin daha fazla olacağını paylaştı.

Türkiye'de beklenen kar yağışlarının aksine, beklenenden fazla yağmur yağışının gelmesi tahmin ediliyor. Batı kesimlerinin dışında ülke genelinde normal ya da normallerin üzerinde bir yağış beklentisi paylaşıldı. Meteoroloji Bey tarafından paylaşılanlara göre, fırtına oluşumları ülkemizde artış gösterecek.

ggnklcgwaaameik.png

KAR MÜJDESİ GELDİ

Kar yağışı bekleyen milyonlara müjdeli haber geldi. Mart ve Nisan ayını işaret eden Meteoroloji Bey, "İç ve doğu kesimlerde zaman zaman kar yağışı görülecek kıyılar adına kar yok." paylaşımında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN