Mesele cüssede değil yürekte! 2 metrelik yılana feleğini şaşırttı: Bir de elleriyle yemeye kalktı

Mesele cüssede değil yürekte! 2 metrelik yılana feleğini şaşırttı: Bir de elleriyle yemeye kalktı

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Görüntüleri izleyince ağzınız açık kalacak. 2 metrelik dev yılanın feleğini şaşırttı. Hem dövdü hem de elleriyle yemeye kalkıştı. İzleyenlerin ağzı açık kaldı! Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son görüntüler herkesi korkuttu. 2 metrelik dev yılan eve girmeye çalışırken yakalandı. Yakalayan kişiyi görünce şoke olacaksınız. Bir eliyle dövdü br eliyle kafasını yemeye çalıştı. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde yılan istilası başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

hjhjjh-46.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip ediliyor. Elazığ'dan gelen görüntüler ise tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. 2 metrelik dev yılan eve girmeye çalışırken yakalandı.

2 METRELİK DEV YILANIN FELEĞİ ŞAŞTI

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar adeta topraktan fışkırmaya başladı. Elazığ'dan gelen görüntülerde ise serinlemek için gölgelik yer arayan 2 metrelik dev yılan, eve girmeye çalışırken yakalandı.

BİR ELİYLE YAKALADI BİR ELİYLE YEMEYE KALKIŞTI

Elazığ'ın Palu ilçesine bağlı Ekrek köyünde yavru kedi evin bahçesinde gördüğü 2 metre uzunluğundaki yılanı yakalayarak yemeye çalıştı. Bir süre yılanı ısırmaya çalışan kedi cüssesine bakmadan yılanı boynundan kavradı. Yavru kedinin yılan ile mücadelesi cep telefonu kamerası ile kayda alındı.

hghhg-26.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI!

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlardan son dakika uyarısı geldi. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN