O ilimizde kıyamet alameti gibi olay! Deniz birden buz kesti balıklar karaya vurdu: Elleriyle denizden balık topladılar

O ilimizde kıyamet alameti gibi olay! Deniz birden buz kesti balıklar karaya vurdu: Elleriyle denizden balık topladılar

Başımıza bu da mı gelecekti? O şehir resmen kıyameti yaşıyor. Denize giden gördüğüm manzara ile neye uğradığını şaşırdı. Şoka giren binlerce balık karaya vurdu. İşte herkesi şaşkına çeviren o olayın detayları…

Hava sıcaklıkları etkisini göstermeye devam ederken bir sıcak bir soğuk seyreden havalar balıkları da şoka soktu. Sinop'ta deniz suyunun ani soğuması ile birlikte Tonlarca balık kıyıya vurdu. Karaya vuran balıkları gören vatandaşlar ise ağ, olta ve elleriyle uyuşan balıkları tek tek topladı. İşte herkesi şaşkına çeviren o olayın detayları…

KIYAMET GİBİ KARAYA DÖKÜLÜYOR

Bir sıcak bir soğuk seyreden havalar denizleri de etkilemeye devam ediyor. Sıcak havaların ardından aniden soğuyan deniz balıkları fena vurdu. Derinlerde bekleyen soğuk suyun sert rüzgarlar ile yer değiştirerek yüzeye çıkması ile birlikte görülen deniz soğuğu olayı Sinop'ta tonlarca balığı etkiledi. İrili ufaklı tonlarca balık şok etkisi ile kıyıya vurdu.

balik-topladi.jpg
Durumu gören binlerce vatandaş uyuşan balıkları tekneler ağlar kepçeler ve oltaların yanı sıra elleriyle toplamaya başladı. Kolay bir şekilde balıkları yakalayan Sinoplular tuttukları kilolarca balığı evlerine ve balıkhanelere götürdü.


Sinop Merkez Su Ürünleri Kooperatif Birliği Başkanı Namık Ünlü, yaşanan durum hakkında önemini açıklamalarda bulundu. Ünlü, soğuk suyun çarpması ile birlikte şok etkisine giren balıkların yarı baygın bir şekilde suyun yüzeyine çıktığını vurguladı. Vatandaşlar ise kıyıya vuran balıkları avlamanın mutluluğunu yaşadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN