O market kırmızı et fiyatlarını düşürdü! Kampanya için son şans: 31 Temmuz’a kadar…

O market kırmızı et fiyatlarını düşürdü! Kampanya için son şans: 31 Temmuz’a kadar…

Uygun fiyata et almak isteyenlere sevindiren açıklama o marketten geldi. Kuşbaşından kıymaya kadar fiyatlar bir bir düşüyor. Kampanya için son çağrılar yapıldı. 31 Temmuz’a kadar aldın aldın. İşte uygun fiyatlı et kampanyası..

Türkiye'nin dört bir yanında binlerce şubesi ile hizmet veren CarrefourSA et fiyatlarını tek tek düşürdü. Kuşbaşından kıymaya kadar pek çok farklı et ürününde fiyatlar dibe vururken vatandaşın da yüzü gülüyor. Evlerde et pişirmeyen kalmasın düşüncesi ile yola çıkan CarrefourSA’da 1 kilogram dana kıyma fiyatı 289,90 TL'den satılırken 1 kilogram dana kuşbaşı fiyatı 305,90 TL'ye düştü. İşte uygun fiyatlı et kampanyası..

KIRMIZI ET FİYATLARI DÜŞTÜ


CarrefourSA Türkiye'nin 81 ilinde hizmet vermeye devam ediyor. CarrefourSA kartı bulunan müşterilerin yararlanacak kırmızı et indirimi yüzleri güldürüyor. İndirim ile birlikte et yemeyen kimse kalmayacak. Et fiyatlarının yanı sıra ayçiçek yağı domates salçası gibi pek çok farklı üründe de indirim yapıldı. 26 temmuz 2023 tarihinde başlayan kampanyanın 31 Temmuz 2023 tarihinde sona ereceği belirtildi. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler için son şans çağrısı yapıldı. CarrefourSA et fiyatları şu şekildedir:

  • Dana kıyma 289 lira
  • Dana Kuşbaşı 305,90 lira
  • Dana Sote/ Tas Kebabı 359 lira
  • Köfte çeşitleri 295 lira, Dana Biftek 359 lira
  • Kangal Sucuk çeşitleri 559,90 lira
  • 700 gram salam 69,95 lira
  • Kavurma 549 lira
    Carrefour’dan müjde! Yudum ayçiçek yağı 129,90 TL’ye, domates salçası 36,90 TL’ye, Sleepy bebek bezi 50,85 TL’ye düştü!

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN