Ok gibi fırladı genç kadını hastanelik etti! Burası Afrika değil Türkiye... O ilimizde ölümcül akrep istilası başladı!

Ok gibi fırladı genç kadını hastanelik etti! Burası Afrika değil Türkiye... O ilimizde ölümcül akrep istilası başladı!

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yabani hayvanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Özellikle son dönemde yılan vakaları ülkemizin dört bir yanından gelmeye devam ederken vatandaşlar evlerinde oturamaz hale geldi. Bu sefer gelen ihbar herkesi korkuttu. Burası Afrika değil Türkiye! Ok gibi fırladı genç kadını hastanelik etti. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde ölümcül akrep istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yabani hayvanlar kış uykusundan uyandı. Ülkemizde de sıklıkla görülen bu yabani hayvanlara bir yenisi daha eklendi. Son dönemde sıklıkla yılan vakaları göze çarparken gelen son haber herkesi korkuttu. Burası Afrika değil Türkiye! Ok gibi fırladı genç kadını hastanelik etti. Uzmanlar acil durum ilan etti. O ilimizde ölümcül akrep istilası başladı. Gördüğünüz yerde hemen kaçın.

dfdf-11.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip ediliyor. Çorum'dan gelen görüntüler ise herkesi şoke etti. Bu sefer yılanlar değil akrepler saldırıya geçti.

BURASI AFRİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Çorum'un Yoğunpelit köyünde tarlasına giden saman balyalarını hazırlayan 34 yaşındaki Sevim S. çalıdan fırlayan bir akrep tarafından ısırıldı. Kimse ne olduğunu anlayamadı bile.

OK GİBİ FIRLADI GENÇ KADINI HASTANELİK ETTİ

Akrep tarafından ısırılan Sevim S. hemen 112 Acil Durumu arayarak ekiplerden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye gelen acil durum yardım ekipleri genç kadını Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

hgghgh-94.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen haber sonrası uzmanlar acil durum ilan etti. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan ve akrep gibi zehirli hayvanlarının daha sıklıkla görülebileceğini belirten yetkililer, bölge halkını saldırılara karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN