Peşin paraya ihtiyacı olan başvursun! Garanti BBVA'dan faizsiz kredi kampanyası: O tarihe kadar başvuranın hesabına yatıyor...

Peşin paraya ihtiyacı olan başvursun! Garanti BBVA'dan faizsiz kredi kampanyası: O tarihe kadar başvuranın hesabına yatıyor...

Paraya sıkışan milyonlarca vatandaşa müjdeli haber geldi. Garanti BBVA tarafından paylaşılan açıklama ile birlikte faizsiz kredi kampanyası gündemde yer alıyor. Nakit ihtiyacı olanlara duyurulan kampanya için son tarih duyuruldu. O tarihe kadar başvuranların hesabına yatıyor. İşte tüm detaylar...

FAİZSİZ KREDİ BAŞVURU SÜRECİ

Garanti BBVA tarafından nakit paraya sıkışan milyonlarca vatandaşa müjdeli haber geldi. Son yıllarda artan enflasyon ve ekonomik sıkıntılar eşliğinde vatandaşların geçim sıkıntısı baş gösteriyor. Müşterilerine özel kampanyasıyla dikkat çeken Garanti BBVA web sitesi üzerinden kampanya detayları paylaşıldı.

Kampanyadan yararlanmak adına Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA internet ya da BonusFlaş üzerinden başvuruda bulunmanız gerekir. Faizsiz kredi başvurunuzun onaylanması halinde bir sonraki gün içerisinde tanımlama hesabınıza yapılacaktır.

Faizsiz kredi kampanyasının 1 Haziran tarihi ile 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacağı belirtiliyor. Kredi kartı başvurusu onaylanan müşterilerin, 31 Temmuz 2023 tarihine kadar taksitli nakit avans kampanyasından yararlanabilecekler. İhtiyacınız olan nakit para onaylanması halinde hesabınıza yatacaktır.

0x0-1637661925606.jpg

10.000 TL FAİZSİZ NAKİT AVANS

Garanti BBVA tarafından başlatılan taksitli avans kredisinden faydalanabilmek adına kredi kartınızın olması gerekir. Kredi kartınızın şifresini belirlemek ve kullanıma açık bir halde olması şartı bulunuyor.

Taksitli nakit avansta maksimum kullanım tutarı 10.000 TL olurken, maksimum vade ise 6 ay olarak belirlendi. Nakit ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabileceğiniz kampanya için başvurular devam ediyor. Haziran ayı boyunca geçerli olan başvurular için web sitesi ya da müşteri temsilcisine ulaşarak ek bilgi alabilirsiniz.

845046-113357066706-05-20221-56-pm.jpg

SON BAŞVURU TARİHİ

Garanti BBVA tarafından müşterilerine sunulan çeşit çeşit kampanyalar bulunuyor. Milyonların dikkatini çeken kampanyalar arasına faizsiz nakit avans kredi kampanyası da yer alıyor. Bu kampanya için başvurular ise 1 Haziran - 30 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN