Sağlık personelleri alımlarında 2. etap başladı! Kura çekilişleri sorgulama ekranı

Sağlık personelleri alımlarında 2. etap başladı! Kura çekilişleri sorgulama ekranı

Sağlık personeli için alımlar devam ederken konu hakkındaki açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. 85.000 personel alımı için düğmeye basıldı. Bakan Koca personel alımları için tüm detayları tek tek açıkladı. İşte sağlık personeli alımları ile ilgili merak edilen tüm detaylar…

Sağlık sektöründe yapılan personel alımları için araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Daha önce yapılan açıklama kapsamında 85.000 personel alımı yapılacağı belirtildi. İlk etapta 42.500 kişinin ataması gerçekleştirilirken gözler de ikinci etap atamalara çevrildi. Sağlık çalışanlarının merakla beklediği açıklama sonunda geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca merak edilen soruların yanıtını verdi. İşte sağlık personeli alımları ile ilgili merak edilen tüm detaylar…


SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SORGULAMA İŞLEMLERİ NASIL YAPILIR?


Sağlık çalışanları personel alımları için araştırmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılanaAçıklama ile sağlık alanında 85.000 personel alımı yapılacağı belirtildi. Alımlar için ilk etapta 42.500 kişinin ataması yapılırken 2. etapta gerçekleştirilecek olan atamalar için gün sayılıyor.

saglik-personeli.jpg
Kura çekilişlerinin trafik koduna göre sıralı bir şekilde yapılacağı belirtildi. Her bir il ve meslek için ayrı ayrı kura yapılacağı aktarılırken sonuçların da ekran isim listesinden sorgulanabileceğinin altı çizildi. Kura sonuçlarını öğrenmek isteyen vatandaşlar https://iscisonuc.saglik.gov.tr/ adresi üzerinden sonuçları öğrenebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN