Erdoğan'dan 17.00 mesajı: Sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkma vakti

Erdoğan'dan 17.00 mesajı: Sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkma vakti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, oy verme işleminin 17.00'de bitmesiyle beraber, 'sandıklara sahip çıkın' mesajı verdi. Demokrasiye yakışır bir şekilde oy verme işleminin bittiğini söyleyen Erdoğan, "Oy verme işlemi ülkemiz genelinde, hamdolsun, demokrasimize yakışır bir şekilde tamamlandı. Şimdi, her zaman olduğu gibi sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkma vakti. Sonuçlar kesinleşinceye kadar milletimizin iradesini korumaya devam!.." dedi.

Türkiye, uzun bir süredir beklenen seçimin ilk aşamasını bitirdi. Ülkemiz, saat 08.00 itibarıyla 13. Cumhurbaşkanı'nı ve milletvekillerini belirlemek için sandık başına gitti. Oy verme işlemi ise 17.00 itibarıyla sona erdi.

OY SAYIMINA BAŞLANDI

Sandıkların 17.00'de kapanması ile birlikte kapanmasıyla oy sayımı da başlamış oldu.

ERDOĞAN'DAN İLK MESAJ

Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan seçimin bitmesine yönelik paylaşımda bulundu. Erdoğan, 'sandıklara sahip çıkılmalı' mesajı verirken, oy verme işleminin demokrasiye yakışır bir şekilde tamamlandığını yazdı.

İşte Erdoğan'ın paylaşımı:

"Değerli dava ve yol arkadaşlarım... Oy verme işlemi ülkemiz genelinde, hamdolsun, demokrasimize yakışır bir şekilde tamamlandı. Şimdi, her zaman olduğu gibi sandıklara sıkı sıkıya sahip çıkma vakti. Sonuçlar kesinleşinceye kadar milletimizin iradesini korumaya devam!.."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN