Türkiye için bomba tarih verildi! 6 ay devam edecek herkes hissedecek... Hemen dikkat edin!

Türkiye için bomba tarih verildi! 6 ay devam edecek herkes hissedecek... Hemen dikkat edin!

Türkiye genelinde yaşanan kuraklık vatandaşı zor durumda bırakmıştı. Uzun süre yağmur yağmaması ve su rezervlerinin azalması vatandaşları endişelendiriyordu. Ancak Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten'den umutlandıran bir haber geldi...

Ünlü meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla Türkiye'yi sevindirdi. Ökten, Türkiye'de yaşayan milyonlarca vatandaşı ilgilendiren önemli bir tarih açıklamasında bulundu.

EKİM VE KASIM BOL YAĞIŞLI GEÇECEK

Ökten'in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Ekim ve Kasım ayında bol yağış bekliyorum. 6 ay yağışa doyacağız," ifadelerini kullandı.

2-001.jpg

BARAJLAR YÜZDE 100 DOLULUK ORANIYLA YAZI KARŞILAYACAK

Uzmanın paylaşımında, özellikle baraj doluluk oranlarına dikkat çeken bir detay yer aldı. Ökten, önümüzdeki yaz mevsimine Türkiye'nin barajlarının yüzde 100 doluluk oranı ile gireceğini belirtti.

Bu açıklamalar, uzun süreli kuraklık nedeniyle su sıkıntısı çeken Türkiye için umut verici. Vatandaşların hava durumunda görmek istedikleri yağmur ve karın yakın zamanda Türkiye'yi ziyaret edeceği kesinleşti gibi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN