Türkiye'nin en zehirli yılanı! Zehri ile koca bir fili anında yere seriyor... Uzmanlar uyardı, o ilimizde istila başladı!

Türkiye'nin en zehirli yılanı! Zehri ile koca bir fili anında yere seriyor... Uzmanlar uyardı, o ilimizde istila başladı!

Yaz ayları ile birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Avlanmak için doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Zehri ile koca bir fili anında yere seriyor. Uzmanlar bölge halkı son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Gördüğünüz gibi kaçın. Zehri ile koca bir fili anında yere seriyor. Uzmanlar vatandaşları son dakika olarak uyardı. O ilimizde yılan istilası başladı! Her tarafa yayılıyorlar.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Elazığ'dan gelen korkunç görüntüler tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Gördüğünüz gibi kaçın!

TÜRKİYE'NİN EN ZEHİRLİ YILANI!

Hava sıcaklıkların artmasıyla birlikte yılan vakaları hızla artmaya başladı. Elazığ'dan gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Türkiye'de bulunan en zehirli yılan türü olan şeritli engerek yılanı, 3 milyon yıllık kanyondan görüldü.

ghhggh-77.jpg

ZEHRİ İLE KOCA BİR FİLİ ANINDA ÖLDÜRÜYOR

Bir grup doğasever tarafından görüntülenen şeritli engerek yılanı herkesi şok etti. Yılanı görenler herhangi bir müdahalede bulunmadan yılanın fotoğrafını çekti. Bu yılan türü zehri ile bir koca fili anında yere serebilmekte.

hghghg-2023-06-11t161728-015.jpg

UZMANLAR UYARDI: YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar bölgedeki vatandaşları uyardı. Yetkililer hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ve yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN