Tuvalete giren adam karşılaştığı manzara karşısında küçük dilini yuttu! Dev yılan öyle bir yerini ısırdı ki... İstila başladı!

Tuvalete giren adam karşılaştığı manzara karşısında küçük dilini yuttu! Dev yılan öyle bir yerini ısırdı ki... İstila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar bu sefer saldırıya geçti. Gelen son görüntüler tüm dünyayı ayağa kaldırdı. Tuvalete giren adam karşılaştığı manzara karşısında küçük dilini yuttu! Tam 4 metre boyunda. Dev yılan genç adamın öyle bir yerini ısırdı ki... Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. Yılan istilası başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. İnsanların korkulu rüyası olan yılanlar bu sefer saldırıya geçti. Gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Tuvalete giren adam karşılaştığı manzara karşısında küçük dilini yuttu. 4 metrelik yılanı görünce çığlık çığlıya kaldı. Dev yılan öyle bir yerini ısırdı ki görenler şaştı kaldı. Uzmanlar acil durum ilan etti. İstila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilmekte. Havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaları hızla artarken Avustralya'dan gelen son görüntüler tüm dünyayı korkuttu. Dev yılan dehşet saçtı.

GÖRDÜĞÜ MANZARA KARŞISINDA ŞOK GEÇİRDİ

Avustralya, Queensland'de bir adam evinde bulunan tuvaletine girerken duşakabinin üzerinde aşağı doğru süzülen 4 metrelik piton yılanını fark etti. Gördüğü manzara karşısında şok geçiren genç adam çığlık atarak tuvaletten bir anda çıktı. Dev yılan duş perdesinin üstüne dinlenmek için inmeye başlayınca ev sahibi yetkililerden yardım istedi.

fggfgf-97.jpg

DEV YILAN ÖYLE BİR YERİNİ ISIRDI Kİ...

İhbar üzerine olay yerine gelen yetkililer dev yılanı yakalamayı başardı. Yakalanan yılan doğaya salınırken yetkililer sosyal medyadan paylaşımda bulunarak, "Halı piton, bir müşteriyi bugün tuvalete gittiğinde ürküttü." dedi.

gfgfgf-2023-06-15t101318-566.jpg

UZMANLAR UYARDI: İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum ilan etti. Bölgedeki vatandaşları uyaran yetkililer, havaların ısınmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını ve bölge halkının dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN