Yeni zammı sindiremeyen araç sahiplerine kötü haber! Akaryakıta 8 lira zam yolda: Duyan benzinliğe akın etti

Yeni zammı sindiremeyen araç sahiplerine kötü haber! Akaryakıta 8 lira zam yolda: Duyan benzinliğe akın etti

Akaryakıt zamlarına bu kez görülmemiş zam geliyor. Motorin benzinin litre fiyatı 26 lirayı geçerken Vergi Uzmanı Dr. Ozan Bingöl 8 lira birden zam geleceğini duyurdu. Araç sahipleri depolarını doldursun. Bir daha o fiyattan alamayacaklar

Akaryakıt fiyatları araç sahiplerinin cebini zorlamaya başladı. Son zamlarla beraber motorin ve benzin fiyatları 26 lirayı geçti. Aracı olanlara bir kötü haber daha geldi. Benzin ve motorinin litre fiyatına 8 lira birden zam gelebilir. Uzman isim Ozan Bingöl’ün uyarısı tedirgin etti

ZAMLARA ALIŞAMAYAN ARAÇ SAHİPLERİNE BİR KÖTÜ HABER DAHA GELDİ

Seçim sonrasında zamlar peş peşe gelirken, benzin ve motorin fiyatları da son yılların zirve rakamların ulaştı. İndirim bekleyen araç sahiplerine bir kötü haber daha geldi. Uzman isim Ozan Bingöl, 8 lira zam daha geleceğini duyurdu.

img-3532.jpeg

AKARYAKITA 8 LİRA BİRDEN ZAM

HalkTV’nin haberine göre; Vergi uzmanı Dr. Ozan Bingöl’den çarpıcı bir uyarı geldi. Bingöl, "Akaryakıt ürünlerinde pompaya yansıyacak vergi artışının 6 ila 8 lira arasında olmasını bekliyorum" diyerek araç sahiplerini uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN