Yeşil Sol Parti'nin ismi değişiyor

Yeşil Sol Parti'nin ismi değişiyor

Yeşil Sol Parti Grup Başkan Vekili Saruhan Oluç, eylül ayında gerçekleşecek olan kongrede eş genel başkanlar ve tüzüğün yanı sıra parti isminin de değişeceğini duyurdu. Öte yandan Oluç, kongre sonrası yerel seçim çalışmalarına da başlayacaklarını açıkladı.

HDP ve Yeşil Sol Parti'de 14 ve 28 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerin ardından yeniden yapılanma süreciyle ilgili olarak adımlar atılmaya devam ediliyor. Yeşil Sol Parti, bölgesel konferansların ardından eylül ayında kongresini gerçekleştirecek.

saruhan-oluc.jpg

Artı TV’den Ahmet Ayva’nın bir çok başlıkta sorularını yanıtlayan; Yeşil Sol Parti Grup Başkanvekili Saruhan Oluç, Kongrede Yeşil Sol Parti’nin adının, tüzüğünün ve eş başkanlarının değişeceğini açıkladı:

"Eylül ayında olağan üstü büyük kongremizi yapacağız. O kongreyi yapmakla birlikte hem parti yönetiminde, hem eş başkanlarda bir değişim ortaya çıkacak. Parti tüzüğünde değişiklikler olacak. Kongre delegasyonu aksi yönde bir tavır göstermezse parti isminde bir değişiklik olacak ve yerel seçim çalışmalarına başlayacağız."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN