12. sınıf ve mezunların gözü kulağı bu haberde! YKS ertelendi mi? Cumhurbaşkanı kararı duyurdu!

12. sınıf ve mezunların gözü kulağı bu haberde! YKS ertelendi mi? Cumhurbaşkanı kararı duyurdu!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan büyük deprem sonrasında kurumlar kararlarını tek tek açıklamaya başladı. Okul açılış tarihleri belirlenirken sınav tarihleri de merakla araştırılıyor. Peki YKS ertelendi mi? Tüm detaylar haberimizde.

6 Şubat tarihinde ülkemizi derinden sarsan büyük deprem felaketi sonrasında okulların 20 Şubat tarihine kadar tatil edilmesine karar verilmişti. Okul kararından sonra öğrenciler merakla sınavların ertelenip ertelenmediğini araştırıyor. Peki sınavlar ertelenir mi? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

SINAV ERTELEME KARARLARI

Merkez üssü Kahramanmaraş olarak yaşanan deprem felaketi sonrasında Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer LGS öğrencileri için ikinci dönem konuların dahil edilmeyeceğini, YKS öğrencileri için de 12. sınıf ikinci dönem konularının dahil edilmeyeceğini açıklamıştı. 

Mahmut ÖZer YKS Açıklamaları

Mahmut Özer açıklamalarından sonra öğrenciler sınavların ertelenip ertelenmediğini araştırmaya başladı. YKS tarihi 17-18 Haziran, başvurularının da 9 Şubat- 6 Mart tarihlerinde olacağı öğrenilmişti. YKS tarihi ile ilgili henüz ertelenme kararı gibi bir açıklama yapılmadı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN