Ağzınızdan çıkacak cümlelere aman dikkat! Koç, aslan, başak, terazi, akrep ve yaylar... İşte 18 Aralık 2023 günlük burç yorumu

Ağzınızdan çıkacak cümlelere aman dikkat! Koç, aslan, başak, terazi, akrep ve yaylar... İşte 18 Aralık 2023 günlük burç yorumu

Yaklaşan bir toplantı veya buluşma sırasında en kibar ve diplomatik halinizi takınmanız gerekiyor. Doğrularınızı açık sözlü bir şekilde söylemek doğanızda olsa da, konuşmadan önce düşünmeli ve düşüncelerinizi ağzınızdan çıkmadan önce gözden geçirmelisiniz.

18 ARALIK 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Hayatınızda parlak bir değişiklik yapmak için gösterdiğiniz çaba, vaat ettiğiniz ve beklediğiniz gibi sonuçlanmıyor. Ne büyük bir hayal kırıklığı. Çaba gösterdiğiniz için kendinize kızgın olabilirsiniz. Ancak bir şeyleri daha iyi hale getirmeye çalıştığınız için kendinizi asla kötü hissetmemelisiniz. Ayrıca, buna yeterince zaman ayırmadınız. Bu yavaş bir süreç. Bu hala evrimleşme sürecinde. Bunu düşünmeyi ve pişmanlık duymayı bırakın. Pişman olacak bir şey yok. Yakında sadece olumlu bir değişim değil, kesinlikle dönüşüme yol açan bir değişim göreceksiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Devam edin ve bir dilek tutun, büyük bir dilek. Dileğinizi yüksek sesle dile getirdikten sonra, gerçekleşmesi halinde hayatınızın nasıl farklı olacağını hayal etmeye çalışın. Hayatınızdaki herhangi bir maceraya, ulaşılamaz gibi görünen bir maceraya bile bu şekilde başlayabilirsiniz. Kişisel yaşamınızda başkalarını da ilgilendiren bir değişiklik yapmak gibi bir şey düşünüyor olabilirsiniz. Başkalarının düşünceleri veya yaptıkları üzerinde hiçbir kontrolünüz olmadığını bildiğinizden, bunu imkansız bir hayal olarak görebilirsiniz. Ancak şu anda, umut dolu düşünceler beslemeye devam ederseniz, bunun yavaş yavaş gerçekleştiğini görmeye başlayabilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün yapmanız gereken bir şey için heyecan duymakta zorlanıyor olabilirsiniz. Yapabilecek durumda olduğunuzu bilseniz bile, kendinizi çoktan mağlup olmuş hissediyor olabilirsiniz. Başarısız olacağınıza inandığınız bir şey için heyecanlanmak zordur. Ancak tutumunuz büyük bir fark yaratabilir. Geçmişte, herkes size karşıymış gibi görünüyordu ve bu nedenle olasılıklar size karşı duruyordu. Ama bir şeyler değişti. Bu kez başaracağınıza dair biraz inanç geliştirebilirseniz başaracaksınız.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Siz çetin cevizsiniz. Bugün kendinize bu gerçeği hatırlatmanız gerekebilir. Bela karşısında geri adım atacak ya da pes edecek biri değilsiniz. En azından, enerjinizi geri kazanmak ve bir eylem planı belirlemek için güvenli ve rahat ortamınıza çekilebilirsiniz. Şu anda pes etmenin eşiğindeymişsiniz gibi hissedebilirsiniz, ancak siz pes eden biri değilsiniz. Kendinize düşünmek ve duygusal olarak üzerinize gelen bir zorluğun üstesinden gelmek için bir strateji belirlemek üzere biraz zaman tanıyın.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

"Olması gerektiğini" düşündüğünüz bir şey gerçekleşmedi. Şimdi, bunun için kendinizi suçluyor olabilirsiniz. Belki de bu lütfun gidişatını değiştiren bir şey söylediğinizi ya da yaptığınızı düşünüyor ve pişmanlık duyuyorsunuz. Ancak bunu farklı bir şekilde görmeniz gerekir. Yaptığınız ya da söylediğiniz her ne ise, onun gelişini yavaşlatmak için size ilham vermiş olabilir. Belki de zamanlama doğru değildi. Kalbinizi ona açarsanız, olması gereken şey hala gerçekleşebilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün elinizden geleni yapın ve yapamadığınız şeyler için kendinizi kötü hissetmeyin ya da strese girmeyin. Sık sık kendinize büyük bir baskı uyguluyor, insanüstü işler yapabilmeniz gerektiğine inanıyorsunuz. Oldukça üretken ve verimli olsanız bile, çok fazla şey üstlenmiş olabilirsiniz. Bunun da ötesinde, yıl sonu kendi baskılarını da beraberinde getirir ve kendinize karşı daha yumuşak davranmazsanız, neşenizi ve huzurunuzu yitirebilirsiniz. Kendinize karşı anlayışlı olmanın tam zamanı.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Birisi size karşı bir imada veya daha kötüsü bir suçlamada bulunmuş olabilir. Her zaman doğru olanı yapmaya çalışan biri olduğunuz için bu oldukça üzücü olabilir. Kendinizi paranoyak hissetmenin ve başkalarının da buna inanıp inanmadığını merak etmenin eşiğinde olabilirsiniz. Hatta kendinizden bile şüphe ediyor olabilirsiniz. Sizi haklı çıkaran gerçek kendini gösterecek mi? Evet, ortaya çıkacaktır. Gerçek zaten orada bir yerde. Söndürülemez bir alev gibi yanıyor. Haklılığınız hemen ortaya çıkmayabilir ama mutlaka çıkacaktır. Bu esnada, bu adaletsizliğin bir anınızı bile mahvetmesine izin vermeyin.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Çılgınca bulduğunuz bir plan o kadar da çılgınca olmayabilir. Söylenen bir şey ya da öğrendiğiniz bir şey, büyük bir fikir hakkında bir kez daha düşünmenize neden oldu. Bunu gerçekleştirmeyi düşünmeye cesaret etmeli misiniz? Neden olmasın? Hayat kısa ve herkes sizin kadar yaratıcı ve hayal gücü yüksek olacak kadar şanslı değil. Bu kadar muhteşem fikirlere sahip olduğunuz için şanslısınız. Neyin mümkün olabileceğini araştırmamak ve keşfetmemek utanç verici olurdu. Bu fikrin aklınıza gelmesinin mutlaka iyi bir nedeni vardır.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Yaklaşan bir toplantı veya buluşma sırasında en kibar ve diplomatik halinizi takınmanız gerekiyor. Doğrularınızı açık sözlü bir şekilde söylemek doğanızda olsa da, konuşmadan önce düşünmeli ve düşüncelerinizi ağzınızdan çıkmadan önce gözden geçirmelisiniz. Aklınızda sert sözler olması anlaşılabilir olsa da, yumuşak ve diplomatik konuşarak en fazla etkiyi yaratabilirsiniz. Hedeflediğiniz sonucu aklınızda tutun. Gerçeği, çatışmaya neden olma olasılığı daha düşük bir şekilde paylaşabilirsiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bir şöminede ateş yaktığınızda, alevler odun kütüğünü küle dönüştürür. Bu gerçekleşirken, yanan kütük güzel bir sarı ve kırmızı renk görüntüsü verir ve etrafa sıcaklık yayar. Şu anda, en azından mecazi anlamda, kötü bir anının ya da deneyimin "yandığı" bir süreçtesiniz. Sizi üzen zor bir şey bir şekilde yanarak kül oluyor. Bu gerçekleşirken, onu tam olarak bu şekilde görmeye çalışın. Bunun zor ama iyileştirici bir yanı var.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Yemek pişirirken parmağınızı ocakta yakacak olsanız, iyileşmesinin biraz zaman alacağını bilirdiniz. Tamamen iyileşmeden önce temizlemeniz, iyileşme sürecine yardımcı olması için üzerine bir şeyler koymanız ve ardından bir süre bandaj takmanız gerekir. Aynı şey duygusal yaralar için de geçerlidir. Görünür olmasalar da, iyileşmeleri için zamana ve ilgiye ihtiyaçları vardır. Kendinizi çok çabuk "daha iyi hissetmek" için zorlamayın. Yakın zamanda yaşadığınız duygusal bir yarayı iyileştirmeniz gerekiyor ve iyileşeceksiniz. Kendinize zaman ve ilgi gösterin.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Özel hayatınızda veya geçmişinizde daha yakın olmak istediğiniz biri var. Ancak muhtemelen bu duyguyu o kişiyle paylaşmadınız. O kişinin bunu bir şekilde hissetmesini ve kollarını açarak size gelmesini, sizi kucaklamaya ve daha derin bir ilişkiye başlamaya istekli olmasını istiyor ve bekliyorsunuz. Ama bu noktaya gelmek için ne yaptınız? Aranızda bunu engelleyen bir şey mi var? Bugün bunu düşünün ve yıkabileceğiniz engeller olup olmadığına bakın. Önünüzde açık bir yol varsa, her şey mümkündür.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN