Ayakkabılarınız kar beyaz olacak! Üstelik çamaşır makinesine gerek yok. Sadece bu yöntemle bembeyaz spor ayakkabılarına kavuşun

Ayakkabılarınız kar beyaz olacak! Üstelik çamaşır makinesine gerek yok. Sadece bu yöntemle bembeyaz spor ayakkabılarına kavuşun

Spor ayakkabılarını makineye atmaya kıyamayanlar... Artık kar beyazı ayakkabılar için çamaşır makinesine ihtiyacınız yok. İşte ayakkabılarınızı beyazlatmanın en etkili yolu...

Kusursuz ve şık bir gardırobun olmazsa olmazı beyaz ayakkabılar! Pantolon, elbise veya etekle kolaylıkla kombinleyebileceğiniz beyaz ayakkabılar, her parçaya uyum sağlayarak zarif bir görünüm sunuyor. Ancak maalesef beyaz ayakkabılar hızla kirlenebilir ve lekeleri çıkartmak oldukça uğraştırıcı olabilir. Neyse ki, çamaşır makinesinde yıkamadan önce rafa kaldırdığınız ayakkabılarınız artık pırıl pırıl parlayacak!

BEYAZ AYAKKABILARI BU YÖNTEMLE TEMİZLEYİN

afgd.jpg

Beyaz ayakkabılarınızın her zaman temiz ve canlı görünmesini seviyorsunuz, ancak bunu sağlamak bazen zor gelebilir. Endişelenmeyin, siyahlaşmış beyaz ayakkabılarınızın kurtarıcıları kabartma tozu ve beyaz sirke ile karşınızdayız. Bu güçlü ikili neredeyse her türlü kir ve lekeyi yok ediyor! Üstelik bu pratik yöntem, tüm ayakkabı türleri için uygun ve oldukça etkili.

Nasıl mı yapacaksınız? Bir bardak sıcak suya, iki yemek kaşığı beyaz sirke ve bir çorba kaşığı kabartma tozunu ekleyerek güzelce karıştırın. Elde ettiğiniz macunu eski bir diş fırçasıyla ayakkabılarınıza dairesel hareketlerle uygulayın. Sonra kurumuş macunu ayakkabılarınızdan fırçalayarak temizleyin. Şimdi ayakkabılarınızı havalandırmaya bırakın ve gözlerinizle göreceğiniz mucizeye hazır olun!

Artık beyaz ayakkabılarınız tertemiz ve parlayan bir görünüme sahip olacak. Her adımda şıklığınızla büyülemeye devam edeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN