BİM’deki fiyatlara fare bile inanamadı! Rakama baktı reyondan düştü: O anlar sosyal medyada gündem oldu

Market fiyatlarını gören fare daha fazla dayanamadı. BİM şubesinde cep telefonu kamerasına kaydedilen farenin görüntüleri sosyal medyada viral oldu. Farenin fiyatlara verdiği tepki dikkat çekti. İşte tüm detaylar...

İstanbul Üsküdar'da cep telefonu kamerasına kaydedilen görüntüler sosyal medyada viral oldu. BİM şubesinde çekildiği iddia edilen görüntüler hem üzdü hem güldürdü. Ürünlerin fiyatlarına bakan fare karşılaştığı manzara karşısında şok oldu. Daha fazla dayanamayınca bakın ne yaptı...

FİYATLARI GÖREN FARE NİN HAYATI KAYDI

BİM mağazasında çekildiği söylenilen görüntülerde bir fare reyon fiyatlarını görünce şaşkınlıktan bakakaldı. Şampuan fiyatlarını inceleyen fare dev fiyatlar karşısında daha fazla dayanamayarak kendini aşağıya attı. Sosyal medyada viral olan görüntüler kısa sürede yüz binlerce tıklandı.

Mağaza içerisinde cep telefonu tarafından kaydedilen görüntülere sosyal medyada dikkat çeken yorumlar yapıldı. Yorumlar arasında en dikkat çekici olanıysa, "Fiyatları görünce daha fazla dayanamayıp intihar etmiş" ifadeleri oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN