Bu resimde kaç insan var? Yalnızca üstün zekalı insanlar doğru cevabı bulabiliyor! Yapabilir misin?

Bu resimde kaç insan var? Yalnızca üstün zekalı insanlar doğru cevabı bulabiliyor! Yapabilir misin?

Zeka bulmacaları analizleri bir problemi çözmede ne kadar keskin olduğunu bulmanın bir yoludur. Bunun dışında, bulmacalardaki sorular aynı zamanda doğruluk ve bir şeyleri çözmede daha yaratıcı bir zihniyet geliştirmeye yardımcı olacaktır. Bu zeka bulmacasında kaç insan var? Sadece yüksek zekalı insanlar doğru cevabı bulabilyor.

Böyle zeka bulmacaları sorularında beklenen cevaplar oldukça şaşırtıcı ve bazen akıl almazdır. Bu nedenle bu zeka testini yapmak oldukça zor olabilir. Ama yine de bu, çözmenin imkansız olduğu anlamına gelmez.

Şimdi aşağıdaki resme bir göz atın. Resimde bir müzede sanat eserlerini gözlemleyen birkaç kişi görülmektedir. Sizin için zorluk resimde kaç kişi olduğunu tespit etmektir. Bunu yapmak için sadece 9 saniyen var.

kapak-002.jpg

BU ZEKA BULMACASI RESMİNDE KAÇ İNSAN VAR?

Bu tür bir zeka bulmacası çok kolay görünüyor. Ama doğru cevap verebileceğinden emin misin? Dikkatlice bakmaya çalışın ve cevabınızı kaydedin, ardından aşağıda doğru cevapla eşleştirelim.

Yukarıdaki zeka bulmacasının doğru cevabını bulmak için verilen talimatlar kapsamlıdır. Problemdeki her küçük ayrıntıya dikkat etme konusunda dikkatli değilseniz doğru cevabı bulmanız zor olacaktır.

RESİMDE KAÇ İNSAN GÖRÜYORSUN?

Resimdekiler müzede 6 kişi var diye cevap verecekler kendiliğinden. Sarılan bir çift, heykele bakan bir kız, bir müze görevlisi ve bir adam ve çocuğu var. Müzede toplam 6 kişi bulunmaktadır.

Ama bu yanlış cevap. Peki gerçekte müzede kaç kişi var? Bu soruyu cevaplamak için acele etmeyin, daha yakından bakın, 6 kişi dışında müzede başka insanlar var mı?

ZEKA OYUNU CEVABI

Bu zeka bulmacası resminde ilk bakışta sadece 6 kişi ve birkaç heykel ve tablo olduğunu görebilirsiniz. Ama görünüşe göre müzede saklanan bir kişi daha var.

Bu kişinin nerede saklandığını bulabilir misiniz? Evet, doğru, kişi resmin arkasına saklanıyor. En öndeki resme tekrar dikkatlice bakın. Resimde yüzünde bir delik var. Delikten bir çift göz dikizliyordu ve bu bir resim değil, bir insandı.

2-007.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN