Büyük aşkı Tülin' den sonra mutluluğu onda buldu! Bir zamanların ünlü damadı sonunda turnayı gözünden vurdu

Büyük aşkı Tülin' den sonra mutluluğu onda buldu! Bir zamanların ünlü damadı sonunda turnayı gözünden vurdu

Bir zamanların gündemi sallayan 'Gelinim olur musun?' programının meşhur damadı Caner Toygar sonunda evlendi. Önceki gün gözlerden uzak aşk yaşadığı sevgilisiyle nikah masasına oturdu. Nikaha ise çiftin şahitleri Esra Erol ve eşinin takısı damga vurdu...

Bir döneme damga vuran "Gelinim Olur Musun?" yarışmasında büyük aşkı Tülin ile hafızalara kazınan, son dönemlerde ise Esra Erol'da ekibinde muhabirlik yapan Caner Toygar sonunda evlendi. Caner Toygar, bir süredir birlikte olduğu ve adını açıklamadığı sevgilisiyle hayatını birleştirdi.

3599246-38a2fa56faf1dd50dc21846d7470be49-1366x1366.jpg

Çiftin, nikâh şahitliğini Esra Erol ve eşi Ali Özbir yaptı. Ali Özbir, sıra sıra dizdiği 100 TL'lik para banknotlarla sosyal medyada gündem oldu. O anları Instagram hesabından yayınlayan Caner Toygar "Ali abi yakışanı yaptı 5 tur döndük" notunu yazdı.

640xauto-1.webp

2004 yılında ekranları kasıp kavuran "Gelinim Olur Musun?" yarışmasında meşhur Tülin aşkıyla tanınan Caner Toygar, Nisan 2017'de Berke Kentli ile nikah masasını oturmuştu.

640xauto.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN