Daire 16'dan İbrahim Kaya insanlık dersi verdi, herkes onu konuşuyor

Daire 16'dan İbrahim Kaya insanlık dersi verdi, herkes onu konuşuyor

Sosyal medyada İbrahim Kaya adlı bir vatandaşın bir sokak köpeğine sahip çıktığı sırada "Bu mahallede nasıl bizim yaşamaya hakkımız varsa onun da var. Şu kadar yeri çok görmeyeceksiniz bu hayvanlara. Herkese söylüyorum. Daire 16, adım İbrahim Kaya" sözleriyle damga vurdu.

Sosyal medya sokak köpeğine sahip çıkan İbrahim Kaya’yı konuşuyor. Bir sokak köpeğine sahip çıkan İbrahim Kaya'nın sözleri sosyal medyaya damgasını vurdu. Kaya, "Şu kadar yeri çok görmeyeceksiniz bu hayvanlara. Herkese söylüyorum. Daire 16, adım İbrahim Kaya" diye söze başladı.

Kaya sözlerini şöyle sürdürdü: "Kimseye zararı olmayan bu köpek için belediyeyi kim arıyorsa uğraşacağım onunla. Kime ne zararı var bu köpeğin? Apartmanın içine giriyorsa, kapıyı açık tutmayacaksın, yeter ya. Bu mahallede nasıl bizim yaşamaya hakkımız varsa onun da var."

Kaya’nın mahalleliyi seslendiği anları içeren video kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Kaya'nın "Daire 16'dan İbrahim Kaya" sözleri sosyal medyada "daire 16" etiketiyle destek mesajları aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN