Ebru Gündeş sır gibi sakladı! Sonunda ortaya çıktı, kız kardeşini gören ‘Maşallah’ çekti

Ebru Gündeş sır gibi sakladı! Sonunda ortaya çıktı, kız kardeşini gören ‘Maşallah’ çekti

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in kız kardeşinin yüzü sonunda göründü. Ebru Gündeş'in kız kardeşini görenler ise ünlü şarkıcının estetiksiz haline çok benzediğini söyledi. İşte Ebru Gündeş'in yıllardır saklanan kız kardeşi…

Son konserinde elbisesi yüzünden zor anlar yaşayan Ebru Gündeş, bu kez de yıllardır sakladığı kız kardeşiyle gündeme geldi. Ebru Gündeş'in kız kardeşine olan benzerliği gündeme bomba gibi düşerken kardeşinin fotoğrafı en çok Konuşulanlar arasında yer alıyor. İşte Ebru Gündeş'in yıllardır saklanan kız kardeşi…

KIZ KARDEŞ SONUNDA GÖRÜNDÜ

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in babası Remzi Gündeş'in yıllar sonra bir evlilik yaptığı daha ortaya çıktı. O evlilikten bir kız çocuğu bulunan baba Gündeş'in 2. evliliğinden olan çocuğunun adı da Şimdiye kadar hiç anılmadı.

Ebru Gündəş Şəmkirdə toy məclisində iştirak edib - VİDEO - GlobalInfo.az


Çorlu'da bir ilaç fabrikasının laboratuvarında kalite kontrol uzmanı olarak çalışmasına devam eden Aslıhan Gündeş Akça, gündemde en çok tartışılan konular arasında yerini aldı. Yıllardır babası ile birçok kez iletişim kurmaya çalışan Gündeş, yanıtsız kalırken kız kardeşi Aslıhan Gündeş’in mesajlarına da şimdiye kadar hiç yanıt vermedi.

ekran-goruntusu-2023-07-25-192630.png


Ebru Gündeş'in şimdiye kadar görüşmedim kız kardeşi Aslıhan Gündeş Akça ise Ebru Gündeş'e olan benzerliği ile herkesi şaşırttı. Aslıhan Gündeş'i görenler “Estetiksiz haline benziyor” yorumlarında bulundu.

screenshot-72-hrko.webp

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN