Esra Erol'u hıçkırıklarla ağlatan olay! O sözlerden sonra gözünde yaş dinmedi, "dünyadaki en acı şey!"

Esra Erol'u hıçkırıklarla ağlatan olay! O sözlerden sonra gözünde yaş dinmedi, "dünyadaki en acı şey!"

ATV ekranlarının en sevilen programlarından birisi olarak bilinen Esra Erol'da yeni bölümleriyle yayın hayatına kaldığı yerden devam ediyor. Esra Erol'un sunuculuğunu yaptığı programın her yeni bölümünde birbirinden farklı olaylar ele alınıyor. Son bölümünde 2 kardeş ve annelerinin 35 yıl sonra birbirinde kavuşmaları gündeme damgasını vurdu. Annelerini bulmak isteyen kardeşlerin stüdyoda anlattıkları ise milyonları göz yaşına boğdu. İşte tüm detaylar...

ATV ekranlarının vazgeçilmez programı Esra Erol'da duygulu bölümlerden birisi daha ekranlara geldi. Esra Erol tarafından sunulan programda hem stüdyoda yer alan hem de ekran başında yer alan seyircilerin göz yaşları sular seller oldu. Programa katılan 2 kardeş annelerini bulmak istediklerini belirtti. Kardeşlerden birisi annesini son gördüğünde çocuk yaşta olduğunu diğer kardeş ise bebek olduğunu vurguladı.

Aradan geçen 35 yıl sonrasında annelerini bulmak için yola çıkan kardeşler mutlu haberi canlı yayın esnasında aldılar. Canlı yayında stüdyoya gelen anne, iki çocuğunun karşına çıktığında olanlar oldu. O an ile birlikte milyonlarca izleyici ve Esra Erol göz yaşlarını tutamadı.

640xauto-1.webp

Anneleri daha bebekken terk etmiş!

İki kardeşi stüdyoda ağırlayan Esra Erol bir mutluluğa daha vesile oldu. İki kardeş olan Duran ve Seydi ile birlikte 35 yıl öncesine kadar inen Esra Erol olayları baştan aşağı tekrardan dizdi. Geçmişe dönmek isteyen Esra Erol'a kardeşlerden Duran tek tek anlattı. Duran annesini hiçbir zaman soramadığını belirterek, "Biz çünkü çok küçüktük o gittiğinde. Babam da hiçbir zaman bize onun lafını etmedi” şeklinde konuştu. Kardeşler, hayatları boyunca annelerine olan hasretleriyle yaşadılar. Bulmak istedikleri zamanlar da oldu ama ulaşamadılar." ifadelerini kullandı.

640xauto.webp

Esra Erol'da göz dolduran anlar!

Duran annesiz geçen 35 yılını anlatırken stüdyoda sessizlik hakimdi. Duran'ın, 35 yılı anlatsam 3-5 yıl burada kalmam gerekir, sözü üzerine duygusallaşan seyirciler göz yaşlarına hâkim olamadı. Seydi ise annesini hiç görmediğini belirterek, görse de tanıyamayacağı ihtimalinin olduğunu söyledi.

Uzun bir bekleyişin ardından Esra Erol, Dursun ve Seydi'ye müjdeli haberi verdi. Annelerine dair iz bulduğunu belirten Esra Erol kardeşlere "Annenize ne söylemek istersiniz buradan" sorusu üzerine Duran, "Vicdanı varsa, eğer içinde biraz anne sevgisi, evlat sevgisi varsa buyursun gelsin, bekliyoruz” dedi. Anne ve oğul arasında geçen duygusal diyalog üzerine stüdyoyu adeta göz yaşları bastı. Aradan geçen kısa bir süre sonrasında stüdyoya gelen anne çocuklarıyla nihayet buluştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN