Evlilik kararı alan Deniz Çakır ilk kez konuştu: Aniden insanların hayatına...

Evlilik kararı alan Deniz Çakır ilk kez konuştu: Aniden insanların hayatına...

Uzun süredir birlikte olduğu Bilgehan Baykal ile evlilik kararı alan oyuncu Deniz Çakır, ilk kez konuştu. “Aniden insanların hayatına doğru insanlar çıkabiliyor." diyen Çakır, "Tarihsel olarak bilmiyorum ama, evet evlilik kararımız magazine düştü." ifadelerini kullandı.

Sumru Yavrucuk ile başrolü paylaştığı "Tatavlada Son Dans" isimli oyunuyla başarısını ortaya koyan oyuncu Deniz Çakır, bir süredir aşk yaşadığı Bilgehan Baykal ile evlilik kararı almıştı. Bire Bir programına konuk olan Çakır, evlilik kararının ardından ilk kez konuştu.

Çakır program sunucusunun "Evleniyormuşsun" demesi üzerine evlilik haberini doğrulayarak şu ifadeleri kullandı:

“Aniden insanların hayatına doğru insanlar çıkabiliyor. Tarihsel olarak bilmiyorum ama, evet evlilik kararımız magazine düştü."

"BİZ DE İŞİMİZİ YAPARAK İYİLEŞMEK ZORUNDAYIZ"

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 11 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu.

Oyununun depremden dolayı durdurulduğunu söyleyen Çakır, "Bize oynayın deseler zaten oynayamayız. Hepimiz mahvolduk. Çok korkunç bir şey yaşadık, yaşamaktayız. Elimizden gelen her şeyi maddi manevi yapmaya çalışıyoruz. Depremin üzerinden 1 ay geçti, bizim de işimiz bu, biz de işimizi yaparak iyileşmek zorundayız. Bazı belediyeler, mahalle baskısından dolayı hala sahne vermiyorlar bize. İnsanların geçim kaynağı bu, tiyatroyu bir sirk olarak mı görüyorlar acaba? Biz de depremin ertesi günü oynamak istemeyiz ama, 1 ay geçmiş, bizim de işimizi yaparak iyileşmeye ihtiyacımız var. Bazı belediyeler, sahne boş ama, bayrama kadar vermiyoruz diyorlar. Ruh sağlığımızı da kaybetmeyelim oynayalım, tiyatronun ne demek olduğunu bilmiyorlar ne acı ki" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN