Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si meğer ünlü futbolcunun kardeşiymiş! Oyuncu İpek Erdem, değişimiyle de olay yarattı!

Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si meğer ünlü futbolcunun kardeşiymiş! Oyuncu İpek Erdem, değişimiyle de olay yarattı!

Bir dönemin efsanevi dizisi Hayat Bilgisi'nde rol alan İpek Erdem, yıllar içerisindeki değişimiyle gündem oldu. Ünlü ismin efsanevi bir futbolcunun kardeşi olduğu da ortaya çıktı. Pek bilinmeyen bu bilgi duyanları şaşırtıyor.

2003 yılında yayın hayatına başlayan Hayat Bilgisi dizisi o döneme damga vurmuştu. Birbirinden renkli karakterlerin yer aldığı dizide Barbie Gamze karakteri de epey sevilmişti. Hayat Bilgisi dizisiyle büyük kitleler tarafından tanınan oyuncu İpek Erdem, son dönemde değişimiyle gündemden düşmüyor.

barvir.jpg

Başrollerinde Perran Kutman, Tarık Papuççuoğlu, Gökçe Bahadır, İpek Erdem ve Ümit Erdim gibi isimlerin yer aldığı dizi yayınlandığı dönemde reyting rekorları kırmıştı. Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği Barbie Gamze karakteriyle hafızalarımıza kazınan İpek Erdem yıllar sonra değişimiyle gündem oldu.

gamzr.jpg

39 yaşında olan İpek Erdem'in bir dönem Fenerbahçe'de top koşturan Taygun Erdem'in kız kardeşi olduğu da öğrenildi. Ünlü oyuncu hakkındaki bu gerçeği duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi.

kardes.jpg

İşte İpek Erdem'in son hali...

gamfry.jpg

İPEK ERDEM KİMDİR?

İpek Erdem, eski futbolcu, teknik direktör Haluk Erdem ve işletmeci Emine Akbaş'ın kızı olarak 1984 yıllında dünyaya geldi. Güzel oyuncunun Taygun Erdem ve Algun Erdem abileri vardır. Her ikisi de eski futbolcu ve teknik direktörler.

gamzfr.jpg

Yedi yaşında ilk kez gittiği tiyatro oyununda oyuncu olmaya karar veren İpek Erdem, 1995 yılında Bursa Belediye Konservatuvarı'ında Türk Sanat Müziği eğitimi aldı. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Tiyatro Bölümünü kazanarak İstanbul'a geldi.

barbie-001.jpgAynı yıl okul arkadaşı Yıldız Asyalı'nın Gani Müjde ile tanıştırmasıyla birlikte Hayat Bilgisi dizisinde oynamaya başladı ve Barbie lakabı ile büyük bir çıkış yakaladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN