İnsanların %99'u resimdeki farklı sandviçi bulamıyor! 12 saniyede bulanların IQ seviyesi 140 çıkıyor!

İnsanların %99'u resimdeki farklı sandviçi bulamıyor! 12 saniyede bulanların IQ seviyesi 140 çıkıyor!

Yeni bir zeka oyunu, kafalarını kaşımaya çalışan insanları geride bırakıyor. İddiaya göre, yalnızca yüksek zekalı olan kişiler, belirli bir süre içinde farklı olan sosisliyi görebilir.

Bilgilerini test etmek isteyen insanlar, IQ'larının derecesini belirlemek için genellikle bir dizi zor zeka oyunu deneyeceklerdir. Zor bulmacalar, genellikle bir kişiye kişilik özellikleri hakkında çok şey anlattıkları için, bir kişinin beyin kapasitesini test etmenin akıllıca bir yolunu sunar.

Yeni ortaya çıkan bir illüzyon, kişilerin beyinlerinin aç olup olmadığını keşfetmelerine yardımcı oluyor, iddiaya göre yalnızca bu özelliğe sahip olanlar bulmacayı verilen süre içinde çözebilir. Görev basit, resimdeki farklı olan sosisli sandviçi sadece 12 saniye içinde görmelisiniz.

1.jpg

RESİMDEKİ FARKLI SANDVİÇİ BULABİLİR MİSİN?

Yemek yemeyi seviyorsanız veya kendinizin jilet gibi keskin gözlere sahip olduğunu düşünüyorsanız, o zaman bu görüntüdeki farklı olan sandviçi aramayı deneyin.

Önünüzde resmedilen yüz sosisli arasında, diğerlerinden gözle görülür şekilde farklı olan bir tane var. Gizli olan sandviçi zaman sınır içinde bulabilir misin?

GİZLİ SANDVİÇİ BULDUN MU?

Optik illüzyonlar, zorlayıcı ve büyüleyici olan görsel olgulardır. Bu yanıltıcı bulmacalar genellikle belirli nesnelerin ve/veya hayvanların akıllara durgunluk veren görüntüleri veya resimleridir. Beynimizin gerçeklikten farklı bir şeyi algıladığı görsel olgulardır. Resimdeki farklı sandviçi bulmayı başardın mı? Eğer zorlanıyorsanız, size küçük bir ipucu vereceğiz... Görüntüde farklı olan bir sosisli sandviçin üzerinde diğerleri gibi hardal sosu yok.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Hala mücadele ediyor musun? Cevap için aşağı kaydırın. Sosisli sandviçi göremediyseniz, sizin için kırmızı daire içine aldık. Ekranın sağ alt tarafında bulunuyor ve hardalsız bir sosis gösteriyor.

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN